Ειδήσεις

Τι ζήτησε συγκλονισμένη η κόρη του άτυχου λαχειοπώλη

Συγκλονισμένη η κόρη του λαχειοπώλη έχει ζητήσει από το δικηγόρο να αναλάβει την υπόθεση στην Κρήτη για τον τραγικό θάνατο του πατέρα της.

Συγκλονισμένη από τον τραγικό τρόπο με τον οποίο «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της -ο οποίος παρασύρθηκε από το ΙΧ που οδηγούσε 44χρονος με αποτέλεσμα να διαμελιστεί- είναι η κόρη του που κατοικεί στο Βέλγιο. Η ίδια φαίνεται αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους, ζητώντας την απόδοση ευθυνών για το τροχαίο που συγκλόνισε το πανελλήνιο παραμονή Πρωτοχρονιάς στα Χανιά.

Ήδη έχει ζητήσει από τον δικηγόρο κ.Ποντικάκη να αναλάβει την υπόθεση στην Κρήτη.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 66ΧΡΟΝΟ ΛΑΧΕΙΟΠΩΛΗ

Την αυστηρότερη των ποινών

Όπως σημειώνει ο κ.Ποντικάκης μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV η οικογένεια θα ζητήσει να επιβληθεί η αυστηρότερη των ποινών -όχι μόνο για το τροχαίο δυστύχημα- αλλά και για την εγκατάλειψη του άτυχου λαχειοπώλη στην άσφαλτο.  Μάλιστα θα ζητηθεί και αποζημίωση για το θάνατου του λαχειοπώλη.

Δεν κρατήθηκε ο 44χρονος

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος οδηγός του ΙΧ δεν κρατήθηκε από τις αρχές καθώς αυτό δεν προβλέπεται στις περιπτώσεις πλημμελήματος αλλά του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης, για το οποίο πρέπει να ξαναδώσει εξετάσεις. Όπως υποστήριξε μέσω του δικηγόρου του παρέσυρε θανάσιμα τον 66χρονο και επέστρεψε στο σημείο του δυστυχήματος αλλά ήταν ήδη αργά για τον άντρα. Αποχώρησε όπως υποστήριξε γιατί είχε μαζί του το γιο του και γιατί είχε ζήσει τραυματική εμπειρία έχοντας χάσει τη μητέρα του από τροχαίο.

Η δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα που θα αποφασίσει για την άσκηση ποινικής δίωξης ενώ το αυτοκίνητο θα εξεταστεί από πραγματογνώμονα.

Υπενθυμίζεται ότι "ματωμένη" ήταν η παραμονή Πρωτοχρονιάς στα Χανιά καθώς 66χρονος, λίγα μέτρα αφ'ότου βγήκε από μαγαζί στην περιοχή της Παρηγοριάς, παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από το ΙΧ του 44χρονου, με αποτέλεσμα η οικογένειά του να βυθιστεί στο πένθος.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΖΗΣΕΙ Ο 44ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΛΑΧΕΙΟΠΩΛΗ

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

Σχόλια