Ειδήσεις

Κεφαλονιά: Πέθαναν σε σατανιστική τελετή οι δύο νέοι

Σοκ στην Κεφαλονιά, αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια έχουν προκαλέσει τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό στην Κεφαλονιά, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονίες στο πλαίσιο σατανιστικών τελετών.

Τόσο ο Γερμανός (περίπου 30 ετών) όσο και η Βουλγάρα (20 με 23 ετών) βρέθηκαν νεκροί το απόγευμα του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, λίγες ώρες δηλαδή πριν από την αλλαγή του χρόνου, στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς.

Η τελευταία της απόπειρα να «ευχαριστήσει» τον Εωσφόρο έφερε και το τέλος της ζωής της, αφού από τις χαρακιές στα χέρια της η αιμορραγία δεν σταματούσε και έτσι επήλθε ο θάνατος.

Με λίγα λεπτά διαφορά «έφυγε» και ο 30χρονος σύντροφός της που τη συνόδευε στην τελετή χαρακώνοντας και ο ίδιος τα χέρια του. Η αιμορραγία σε αυτόν όμως δεν επέφερε το θάνατο και μπροστά στη νεκρή κοπέλα του αποφάσισε να καρφώσει ένα μαχαίρι στην καρδιά του.

Προτίμησε να το κάνει, όχι στο σαλόνι εκεί που βρέθηκε νεκρή η 23χρονη, αλλά μέσα στη μπανιέρα, αφού πρώτα την γέμισε με νερό. Εκεί ξάπλωσε σε εμβρυική στάση και έμπηξε με δύναμη το μαχαίρι στο στήθος του.

Η ιατροδικαστής ανέφερε μάλιστα ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν αμυντικά τραύματα. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποια σημάδια που δείχνουν ότι ο 30χρονος βοήθησε την 23χρονη να πεθάνει.

Η κοπέλα ήταν εξαφανισμένη για μήνες

Όπως προκύπτει από νεότερα στοιχεία που έρχονται στο φως, η νεαρή Βουλγάρα είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της και την οικογένειά της από τις 8 Ιουνίου 2017, όταν και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της.

Συγγενείς και φίλοι της, μάλιστα, αναρτούσαν φωτογραφίες της στα social media, κάνοντας έκκληση για βοήθεια.

Κάποιοι, μάλιστα, άφηναν να εννοηθεί ότι έχει μπλέξει σε οργάνωση που σχετίζεται με σατανιστικές τελετές.

«Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που εξαφανίστηκε η μικρή αδερφή μου. Ακόμα αγνοείται και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πού βρίσκεται. Γι' αυτό σας ικετεύω να επικοινωνήσει με την τοπική αστυνομία ή εμένα όποιος έχει κάποια χρήσιμη πληροφορία», έγραφε ο αδερφός της.

«Σε παρακαλώ, Λιλ! Έχεις φύγει εδώ και 3 μήνες. Σε παρακαλώ τηλεφώνησε ή τουλάχιστον γράψε!». «Λίλι, μου λείπεις και δεν μπορώ να περιμένω για τη μέρα που θα συναντηθούμε ξανά», ήταν άλλα δύο μηνύματά του.

Είχε συμμετάσχει ξανά σε σατανιστικές τελετές η 23χρονη

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, η νεαρή είχε συμμετάσχει ξανά σε τέτοιους είδους τελετές μαύρης μαγείας και αυτοτραυματισμών, αφού στη σορό της βρέθηκαν παλιά σημάδια και ουλές.

Οι πεντάλφες και το αίμα

Στον χώρο και δίπλα στα πτώματα βρέθηκαν πεντάλφες και μενταγιόν με σατανιστικά σύμβολα.

Στο σπίτι βρέθηκαν δεκάδες κεριά, το μενταγιόν με την πεντάλφα, αλλά και τα αυτοκόλλητα που παρέπεμπαν σε παγανιστικές τελετές.

Επιπλέον, οι φωτογραφίες από τον λογαριασμό στο Facebook που διατηρούσε η Βουλγάρα δείχνουν ότι είχε άμεση σχέση με σατανισμό. Είχε αναρτήσει μάλιστα και δύο φωτογραφίες: Μία που φαίνεται να έχει αίματα στο στόμα, γεγονός που προκαλεί υποψίες ότι ήταν αιμοπότης, και μία με το μενταγιόν που φορούσε με την πεντάλφα.

Γιατί «θυσιάστηκαν» το Σάββατο;

Η επιλογή να βάλουν τέλος στη ζωή τους το περασμένο Σάββατο μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Επέλεξαν την 30ή Δεκεμβρίου, λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου δηλαδή και λίγα 24ωρα πριν από την πρώτη πανσέληνο του χρόνου, που θεωρείται η πιο φωτεινή του έτους και που συχνά σχετίζεται με τέτοιου είδους σατανιστικές τελετές.

Σοκ στους κατοίκους της Κεφαλονιάς

Την ίδια ώρα στην Κεφαλονιά οι κάτοικοι στο χωριό Βλαχάτα δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως το ζευγάρι αυτό ήρθε στο νησί τους για να πεθάνει. Η έγκυος ιδιοκτήτρια του σπιτιού μέσα στο οποίο βρήκε νεκρούς τον 30χρονο Γερμανό και την 23χρονη Βουλγάρα, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Οι εικόνες που αντίκρισε θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό της, αφού όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού για να δει αν το ζευγάρι που είχε κλείσει το σπίτι μέσω της πλατφόρμας Airbnb είχε φύγει, όπως ήταν συμφωνημένο, αντίκρισε στον καναπέ την κοπέλα σκεπασμένη με μια κουβέρτα, ενώ δίπλα της ήταν πετσέτες με αίματα.

Οι πατημασιές από αίμα την οδήγησαν στο μπάνιο του σπιτιού και εκεί σε μια λίμνη αίματος μέσα στην μπανιέρα αντίκρισε σε εμβρυική στάση τον άνδρα νεκρό. Ένα κουζινομάχαιρο ήταν καρφωμένο στην καρδιά του.

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια