Ειδήσεις

Πενθεί η Κρήτη για τον Ευγένιο Γκέραρντ

Αμέτρητα τα συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του σπουδαίου προπονητή, Ευγένιου Γκέραρντ

Πενθεί η Κρήτη για το χαμό του Ολλανδού τεχνικού, Ευγένιου Γκέραρντ, ο οποίος άφησε το «στίγμα» του στον ΟΦΗ.

Τα συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του σπουδαίου προπονητή είναι αμέτρητα, με ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρό να θρηνεί στο άκουσμα του θανάτου του, ενώ πολλά μηνύματα έρχονται και από τον πολιτικό κόσμο, αναφερόμενα στην επιτυχημένη παρουσία του Ολλανδού στην Κρήτη.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: «ΕΦΥΓΕ» Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΓΚΕΡΑΡΝΤ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΥΓΙΣΑΝ «ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» ΚΑΖΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ»…

Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος Ευγένιου Γκέραρντ και στον ΟΦΗ, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης:

«Ο Ευγένιος Γκέραρντ, διακρίθηκε για το ήθος και την προσφορά του στον Ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα της Κρήτης όπου με τη μακρόχρονη και άκρως επιτυχημένη παρουσία του στην τεχνική ηγεσία του Ο.Φ.Η, ανέπτυξε ισχυρούς δεσμούς με τους παίκτες, τις διοικήσεις, τον φίλαθλο κόσμο και κατάφερε να ταυτιστεί με τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό προβάλλοντας ταυτόχρονα την Κρήτη. Στην οικογένειά του, στην ομάδα του Ο.Φ.Η. θερμά συλλυπητήρια».

Τα θερμά του συλλυπητήρια εκφράζει και ο Νίκος Συριγωνάκης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης:

«Ο Αθλητικός Κόσμος  της Κρήτης και όλης της Ελλάδας  πενθεί για την αδόκητη απώλεια του Ευγένιου Γκέραρντ. Μία από τις κορυφαίες Προσωπικότητες της Χώρας μας  που υπηρέτησε τον Αθλητισμό, με ήθος και καθαρό πρόσωπο. Ο Άνθρωπος-Προπονητής Ευγένιος Γκέραρντ έχει συνδέσει τ' όνομα του με Επιτυχίες και συνέβαλε αποφασιστικά στην ανάδειξη του Κρητικού Ποδοσφαίρου ,μέσα από τη δημιουργία μιας δικής του Σχολής. Εκφράζω τα θερμά μου Συλλυπητήρια στην Οικογένεια του και ο Θεός να τον Αναπαύσει.»

Σχόλια