Από θαύμα σώθηκε ο Ψινάκης μετά από σοβαρό τροχαίο (video)

Life
Από θαύμα σώθηκε ο Ψινάκης μετά από σοβαρό τροχαίο (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Άγιο» φαίνεται να είχε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του στη Νάουσα, το οποίο όμως δεν του στέρησε καθόλου από το χιούμορ του!

Καλά στην υγεία του είναι ο, παρά το σοβαρό τροχαίο που είχε στη Νάουσα, με τον αγαπητό δήμαρχο να είχε, όπως φαίνεται «Άγιο».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο δήμαρχος Μαραθώνα έφυγε από το σαλέ που έχει, λίγο έξω από τη Νάουσα, και ξεκίνησε με το ΙΧ του για να κάνει κάποια ραντεβού με δημάρχους της περιοχής.

Ωστόσο, λόγω πάγου στο δρόμο, το αυτοκίνητο γλίστρησε και έπεσε πάνω σε ένα δέντρο ενώ από κάτω βρισκόταν γκρεμός. Το συνοδευτικό αυτοκίνητο που είχε μαζί του, έσπευσε σε βοήθεια.

Συνεργάτης του Ηλία Ψινάκη που βρίσκονταν στο συνοδευτικό ΙΧ είπε: «Ευτυχώς κι εμείς σταματήσαμε ακαριαία και δεν τον χτυπήσαμε έτσι ώστε να τον παρασύρουμε στο γκρεμό».

Ακόμη και το τροχαίο, το αντιμετώπισε με… χιούμορ

Την ώρα του τροχαίου ο δήμαρχος Μαραθώνα συνομιλούσε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος ακούγοντας το θόρυβο της πρόσκρουσης τον ρώτησε τι συνέβη. Τότε ο Ηλίας Ψινάκης, σύμφωνα με το Έθνος, απάντησε απόλυτα ψύχραιμα στον συνομιλητή του «παρ' ολίγον... Σουλιώτισσα».

Στους συνεργάτες του, δε, που ακολουθούσαν με το συνοδευτικό αυτοκίνητο ο δήμαρχος Μαραθώνα ήταν ακόμα πιο καυστικός. «Είναι μύθος ότι οι γέροι πάνε μόνο από πέσιμο και χ...ο. Πάνε και από γκρεμό» τους είπε αφήνοντας τους εμβρόντητους για την ψυχραιμία με την οποία αντιμετώπισε το ατύχημα που είχε.

Για να δείξει, δε, ότι όλα όσα συνέβησαν ήταν μια περιπέτεια που πέρασε, στη συνέχεια ανέβασε τρεις φωτογραφίες στο Instagram με τον δήμαρχο Νάουσας - με τον οποίο έκοψε δύο πρωτοχρονιάτικες πίτες - και ένα σκυλί του Αγίου Βερνάρδου.

Το Ι.Χ. του Ηλία Ψινάκη, μετά το ατύχημα:

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: iefimerida.gr, protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News