Οι ισχυρισμοί του 44χρονου για το δυστύχημα στην Παρηγοριά

Κρήτη
Οι ισχυρισμοί του 44χρονου για το δυστύχημα στην Παρηγοριά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την εκδοχή του 44χρονου οδηγού του ασημί αγροτικού που εμπλέκεται στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα, που είχε σαν αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο ένας 66χρονος λαχειοπώλης, μισή ώρα πριν την αλλαγή του χρόνου, στην Παρηγοριά Χανίων, μεταφέρει ο δικηγόρος του, με τον οποίο μίλησε το kriti24.gr.

Όπως ισχυρίζεται ο 44χρονος, μέσω του δικηγόρου του, την ώρα του τροχαίου είχε μαζί του τον 6χρονο γιο του και επέστρεφαν στο σπίτι για την αλλαγή του χρόνου.

Όταν χτύπησε τον άτυχο 66χρονο, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, σταμάτησε το αυτοκίνητο μετά από 150 μέτρα και γύρισε με τα πόδια στον τόπο του δυστυχήματος, αλλά όταν διαπίστωσε πως ο 66χρονος λαχειοπώλης ήταν νεκρός, πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τον άτυχο άνδρα και έφυγε καθώς το παιδί του είχε υποστεί ισχυρό σοκ.

Ο 44χρονος οδηγός δηλώνει ότι έχει σκοπό να παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές, χωρίς πάντως ακόμα να προσδιορίζει το χρόνο, σύμφωνα πάντα με τα όσα μας είπε ο δικηγόρος του.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΛΑΧΕΙΟΠΩΛΗ

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν τόσο τον ποινικό κώδικα, όσο και τον ΚΟΚ. Συγκεκριμένα αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια (Π.Κ.), καθώς  και την υπέρβαση ορίου ταχύτητας σε κατοικημένη περιοχή και τέλος την εγκατάλειψη τόπου τροχαίου δυστυχήματος, παραβάσεις που περιλαμβάνονται στον ΚΟΚ.  

Τέλος όπως αναφέρει πάντα ο δικηγόρος του, ο 44χρονος είχε χάσει με παρόμοιο τρόπο και με παρόμοιο τύπο αυτοκινήτου σε τροχαίο ατύχημα την μητέρα του,  πριν από λίγα χρόνια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News