Ειδήσεις

Πήγαν για διασκέδαση και βρήκαν τα αμάξια γεμάτα χαρακιές

Ξινή αποδείχθηκε η Πρωτοχρονιάτικη απογευματινή βόλτα για μια μεγάλη παρέα στο Ηράκλειο.

Ξινή αποδείχθηκε η Πρωτοχρονιάτικη απογευματινή βόλτα για μια μεγάλη παρέα στο Ηράκλειο.

Τρεις οικογένειες πήραν τα παιδιά τους και κατηφόρισαν με ισάριθμα αυτοκίνητα προς την παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου για να ξεσκάσουν από το τρέξιμο των ημερών.

Πάρκαραν λοιπόν τα τρία αυτοκίνητα σε πάρκινγκ στην παραλιακή το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς. Όταν όμως πήγαν να τα πάρουν τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

?

?

Άγνωστοι χάραξαν με αιχμηρά αντικείμενα τα αμάξια προκαλώντας σημαντικές φθορές που αντιστοιχούν σε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να επιδιορθωθούν, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο neakriti.gr ο κ. Κώστας. Οι γρατζουνιές στα αυτοκίνητα είναι ευδιάκριτες, ενώ υπάρχουν και στις δύο πλευρές των αυτοκινήτων.

?

?

Πρωτοχρονιάτικη γκαντεμιά λοιπόν για τη μεγάλη παρέα που θα πληρώσει ακριβά τη βόλτα της. Όπως ισχυρίζεται ο κ. Κώστας, «έχω μόνο ένα χρόνο το αυτοκίνητο και θα μου βγει ο κούκος αηδόνι να το βάψω».

?

?

Επιπλέον αναφέρει ότι επικοινώνησε με την Αστυνομία. «Από την Αστυνομία μου είπαν να πάω στο Αστυνομικό Μέγαρο και να καταγγείλω το συμβάν», τονίζει ο κ. Κώστας, ο οποίος δεν επιθυμεί να δημοσιοποιηθούν τα προσωπικά του στοιχεία.

Μ.Αγ.

Σχόλια