H τραγική ειρωνεία για τον 66χρονο που διαμελίστηκε

Κρήτη
H τραγική ειρωνεία για τον 66χρονο που διαμελίστηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονίζει ολόκληρη την Κρήτη η τραγική πτυχή της υπόθεσης με την θανάσιμη παράσυρση του 66χρονου λαχειοπώλη στα Χανιά λίγο πριν την Πρωτοχρονιά.

Κατά τραγική ειρωνεία ο άτυχος άνδρας μπήκε σε μίνι μάρκετ στην Παρηγοριά για να αγοράσει ένα ρόδι για... καλοτυχία αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για τον 66χρονο που λίγα μέτρα αφ'ότου βγήκε από το μαγαζί παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από διερχόμενο όχημα.

Γνωρίζουν τα στοιχεία του φερόμενου δράστη

Εν τω μεταξύ ταυτοποιήθηκε αλλά παραμένει ασύλληπτος ο 44χρονος φερόμενος δράστης του τροχαίου στα Χανιά που οδήγησε στον τραγικό θάνατο 66χρονο λαχειοπώλη στα Χανιά λίγο πριν την έλευση του νέου έτους. Σε βάρος του 44χρονου οδηγού του αγροτικού σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και για παράβαση του νόμου που αφορά στη συμπεριφορά σε περίπτωση δυστυχήματος.

Το μοιραίο ΙΧ που έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων

Η αστυνομία γνωρίζει τα στοιχεία του φερόμενου δράστη

Σύμφωνα με πληροφορίες το αγροτικό του δράστη παρέσυρε θανάσιμα και διαμέλισε το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα στην περιοχή της Παρηγοριάς.

Γνωστά τα στοιχεία του δράστη

Καρέ- καρέ φέρεται να έχει καταγράψει τις κινήσεις τους δράστη κάμερα η οποία έχει τοποθετηθεί έξω από κατάστημα στο σημείο του δυστυχήματος και έτσι βήμα-βήμα οι αρχές οδηγήθηκαν στο μοιραίο όχημα και το πρόσωπο που φέρεται να ευθύνεται για την τραγωδία.

Το σημείο της τραγωδίας
Ο δρόμος που προσπάθησε να διασχίσει ο άτυχος 66χρονος

Στο βίντεο φάινεται ο άνδρας να διασχίζει το δρόμο, να φτάνει μέχρι τη διαχωριστική λωρίδα και στη συνέχεια να παρασύρεται από το ΙΧ.  Τα στοιχεία του 44χρονου κατοίκου Χανίων είναι γνωστά στις αρχές ενώ έχει παρέλθει και το αυτόφωρο.

Το μακάβριο τροχαίο πάντως πήρε πανελλαδικές διαστάσεις αφού τραγικά ήταν τα στοιχεία της υπόθεσης και ακόμη πιο μακάβριος ο τρόπος με τον οποίο οδηγήθηκε στο θάνατο ο άτυχος λαχειοπώλης. Αυτό που περιμένουν όλοι είναι να ακούσουν και εκδοχή του φερόμενου δράστη και το λόγο για τον οποίο αντί να σταματήσει μετά το συμβάν, εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του.

Το σημείο του δυστυχήματος

Συγκλονίζει κείμενο για τα τροχαία

Μάλιστα συγκλονιστικό είναι το κείμενο του Πανελλαδικού Συλλόγου SOS Τροχαία Εγκλήματα που καλεί τους πολίτες να αποφασίσουν "εάν θέλουν να ακούσουν το κλάμα του πρώτου μωρού που γεννήθηκε ή το κλάμα οικογένειας μετά από τροχαίο...".

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: "ΠΟΔΑΡΙΚΟ" ΜΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΟΔΗΓΟΥ

(κεντρική φωτογραφία αρχείου) 

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη - Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News