Ειδήσεις

Πήραν "φωτιά" οι πίστες και τα μπαρ στην Κρήτη (video)

Με διασκέδαση μέχρι τις πρωινές ώρες υποδέχθηκαν το νέο χρόνο πολλοί Κρητικοί, σημειώνοντας ουρές για μια θέση σε καφέ μπαρ ή κλαμπ

Με διασκέδαση μέχρι τις πρωινές ώρες υποδέχθηκαν το νέο χρόνο πολλοί Κρητικοί, σημειώνοντας ουρές για μια θέση σε καφέ μπαρ ή κλαμπ, με τις οι ορχήστρες να δίνουν την ίδια ώρα έναν ξεχωριστό τόνο στα κέντρα διασκέδασης του νησιού.

Και επειδή το έθιμο το επιτάσσει… Αμέσως μετά το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, την κοπή της Βασιλόπιτας και την ανταλλαγή των δώρων, ξεκινάει η κάθοδος των μυρίων με κατεύθυνση είτε σπίτια για να συνεχιστεί το ρεβεγιόν ή σε κάποια μαγαζιά όπου το ποτό η μουσική και η πολύχρωμη φωταγωγημένη διασκέδαση θα τους κρατήσει ξύπνιους μέχρι το πρωί.

Όπως και έγινε...

Πολύς χορός, μουσική, ξεφάντωμα και καλή διάθεση, ανέβασαν τη θερμοκρασία τους χώρους διασκέδασης, με αποτέλεσμα η νύχτα να είναι μακρά για όσους με την παρέα τους επέλεξαν να μη μείνουν σπίτι, επιστρέφοντας πίσω με το πρώτο φως της ημέρας.

Από την άλλη πάλι… οι πίστες πήραν φωτιά στην παραλιακή του Ηρακλείου, με τον κόσμο να διασκεδάζει υπο τους ήχους της ελληνικής μουσικής και φυσικά παίζοντας λουλουδοπόλεμο όπως προστάζει το κέφι…

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

Σχόλια