Βασιλόπιτα στον ΟΦΗ και ενημέρωση για τις οφειλές

Ποδόσφαιρο
Βασιλόπιτα στον ΟΦΗ και ενημέρωση για τις οφειλές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο γήπεδο έκαναν σήμερα Πρωτοχρονιά οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, συνεχίζοντας την προετοιμασία για τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Στο Βαρδινογιάννειο το παρών έδωσε αντιπροσωπεία των μετόχων της ΠΑΕ και πέρα από τις ευχές και την καθιερωμένη βασιλόπιτα, έγιναν κάποιες σημαντικές ενημερώσεις.

Εκ μέρους των μετόχων της ΠΑΕ βρέθηκαν την Πρωτοχρονιά, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο οι κ.κ. Μανόλης Ορφανάκης και Γιάννης Φασομιτάκης, αλλά και εκ μέρους της ομάδας οι κ.κ. Κώστας Ζερβάκης και Δημήτρης Αποστολάκης.

Ο κ. Ορφανάκης ευχήθηκε στους παίκτες του ΟΦΗ ένα 2018 με υγεία και επιτυχίες. Ενώ ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν μερικές μέρες υπομονή, καθώς από τους μετόχους γίνονται προσπάθειες, ώστε να λάβουν τα χρήματα που τους οφείλονται.

Ήδη οι παίκτες του ΟΦΗ έλαβαν κάποια χρήματα, ενώ και την Τρίτη (2/1) θα πάρουν ένα ακόμη ποσό έναντι της οφειλής που υπάρχει προς αυτούς. Στόχος των μετόχων είναι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, να έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά, όλοι οι ποδοσφαιριστές και η ομάδα να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία της.

Παράλληλα κόπηκε η βασιλόπιτα και οι τυχεροί ήταν οι Κοιλιάρας, Φαζός, Παπαστεριανός και Ποτουρίδης, οι οποίοι κέρδισαν δώρα και χρηματικά ποσά.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (1/1) συμμετείχαν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες, με απόντες τους Μάρτος, Ορτέγκα και Λεάλ, για τους οποίους γίνεται προσπάθεια, από τους μετόχους ώστε να επιστρέψουν άμεσα στην ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News