Ειδήσεις

Τραγωδία στη Μάνη: Έκαψε ζωντανό τον παραπληγικό πατριό του

Οικογενειακή τραγωδία σε έναν οικισμό της Δυτικής Μάνη - 30χρονος έκαψε ζωντανό τον παραπληγικό πατριό του στην Μάνη

Ο 35χρονος άνδρας που έβαλε φωτιά και έκαψε ζωντανό τον πατριό του, ενώ επιχείρησε να κάψει και τη μητέρα του είχε νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο.

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα στην κοινότητα Αγίου Νικολάου της δυτικής Μάνης, στη Μεσσηνία, όταν ένας 35χρονος, έβαλε φωτιά και έκαψε τον πατριό του, ενώ επιχείρησε να κάψει και τη μητέρα του.

Επίσης, ο 35χρονος, πριν παραδοθεί στην Αστυνομία, επιχείρησε να βάλει φωτιά σε σπίτι γείτονα στην ίδια κοινότητα, άλλα ο ιδιοκτήτης πρόλαβε να την σβήσει, πριν πάρει διαστάσεις.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο 35χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, πήγε σήμερα στο μεσημέρι στο πατρικό του σπίτι, που βρίσκεται στην κοινότητα του Αγίου Νικολάου.

Εκείνη την στιγμή βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού ο 56χρονος πατριός  του, η μητέρα του, μία θεία του και ένα φιλικό πρόσωπο της οικογένειας.

Αμέσως μετά, ο 35χρονος περιέλουσε τον πατριό του με βενζίνη και πετρέλαιο και του έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα ο 56χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, να απανθρακωθεί.

Στη συνέχεια ο 35χρονος περιέλουσε με το ίδιο εύφλεκτο υλικό τη μητέρα του. Όμως η γυναίκα κατάφερε να τρέξει και να ξεφύγει, πριν της βάλει φωτιά ο γιός της.

Κατόπιν, ο δράστης πήγε σε γειτονικό σπίτι, περιέλουσε με βενζίνη και πετρέλαιο την εξωτερική πόρτα και στη συνέχεια έβαλε φωτιά.

Ο ενοικιαστής του σπιτιού δεν ήταν εκεί, αλλά ο ιδιοκτήτης του ακινήτου αντελήφθη τη φωτιά και επιχείρησε να την σβήσει. Όμως, στην προσπάθειά του να προλάβει τη φωτιά πριν πάρει διαστάσεις, τραυματίστηκε ελαφρά στα πόδια.

Μετά την προσπάθειά του να βάλει φωτιά στο σπίτι, ο 35χρονος πήγε στο αστυνομικό τμήμα της δυτικής Μάνης και παραδόθηκε, ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης είχε πάρει εξιτήριο στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου από το «Δρομοκαΐτειο» νοσοκομείο των Αθηνών, όπου νοσηλευόταν.

Σχόλια