Δύο νεκροί από κροτίδες και στην Γερμανία

Κόσμος
Δύο νεκροί από κροτίδες και στην Γερμανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν από κροτίδες τη νύκτα της πρωτοχρονιάς στη Γερμανία, ένα παιδί τραυματίστηκε σοβαρά και τουλάχιστον πέντε άνθρωποι ακρωτηριάστηκαν, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία και οι υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών.

Δύο άνδρες 35 και 19 ετών σκοτώθηκαν από τις κροτίδες που μόλις είχαν ανάψει και εξερράγησαν στο πρόσωπό τους στο κρατίδιο του Βρανδεμβούργου που περιβάλλει το Βερολίνο, ανακοίνωσε η αστυνομία στο λογαριασμό της στο Twitter.

Ενα 11χρονο παιδί τραυματίσθηκε σοβαρά στο πρόσωπο στην ίδια περιοχή, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Markische Allgemeine, το παιδί δέχθηκε στο πρόσωπο μία μεγάλη κροτίδα που πέταξε παρέα νεαρών που γιόρταζε την πρωτοχρονιά.

Η κροτίδα που τραυμάτισε το παιδί είναι πολωνικής κατασκευής και πωλείται στα γερμανο-πολωνικά σύνορα. Οι πολωνικές κροτίδες περιέχουν περισσότερη ποσότητα εκρηκτικής ύλης από εκείνες που διατίθενται στη Γερμανία.

Στο Βερολίνο, τουλάχιστον πέντε άνθρωποι ακρωτηριάσθηκαν εξαιτίας σοβαρών τραυμάτων στο χέρι από κροτίδες ή πυροτεχνήματα και συνολικά 21 άνθρωποι ταυματίσθηκαν, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές.

Κάθε χρόνο, η χρήση κροτίδων τη νύκτα της πρωτοχρονιάς προκαλεί ατυχήματα, πυρκαγιές και τραυματισμούς στη Γερμανία.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News