Ειδήσεις

Παντρεύτηκε στο νοσοκομείο 18 ώρες πριν πεθάνει

Έδινε μάχη με τον καρκίνo, η Χίδερ, που παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της, κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα 18 ώρες πριν πεθάνει

Πραγματικά συγκινεί μέχρι δακρύων η ιστορία της Χίδερ Λίντσεϊ, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο, ενώ είχε γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της και έζησε έστω και για λίγες ώρες το όνειρό της.

Για 18 ώρες, το όνειρό της να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής της έγινε πραγματικότητα. Λίγο αργότερα, έφυγε από τη ζωή. Η κηδεία της έγινε χθες, Σάββατο. Τραγική ειρωνεία, ήταν η μέρα που είχε προγραμματίσει αρχικά το γάμο της.

Η Χίδερ Λίντσεϊ, παντρεύτηκε τον Ντέιβιντ Μόσερ στο κρεβάτι του νοσοκομείου στις 23 Δεκεμβρίου, δύο χρόνια αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η χαρά της αποτυπώνεται στη φωτογραφία που τράβηξαν οι καλεσμένοι. Η Χίδερ σηκώνει ψηλά τα χέρια της, λίγο αφότου δέχεται να παντρευτεί το σύντροφό της.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τον ιστότοπο protothema.gr, συναντήθηκε σε μαθήματα χορού το 2015 και από νωρίς κατάλαβαν ότι θέλουν να παντρευτούν. Η Χίδερ διαγνώστηκε με καρκίνο και φοβόταν ότι δεν θα τα καταφέρει μέχρι την ημέρα του γάμου της, που είχε οριστεί για χθες.

Η παράνυμφος, Κριστίνα Καράς, δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο NBC ότι όταν η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε, οι δικοί της άνθρωποι κινητοποιήθηκαν για να γίνει ο γάμος συντομότερα. «Τα κατάφερε και μπήκε στο νυφικό και στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου, όπου αντάλλαξε όρκους με τον Μόσερ», ανέφερε. Δεκαοκτώ ώρες αργότερα, έφυγε από τη ζωή.

Σχόλια