default-image

Έψαλαν τα κάλαντα - το δώρο και η ευχή στον Τσίπρα

Έψαλαν τα κάλαντα - το δώρο και η ευχή στον Τσίπρα

Ασυνήθιστους επισκέπτες είχε το πρωί της Κυριακής το πρωθυπουργικό γραφείο.

Το Μέγαρο Μαξίμου γέμισε από παιδικές φωνές, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα στο πλευρό του άκουσαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Παιδιά του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου τους είπαν πέρα από τα κάλαντα και παιδικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ στη συνέχεια μπήκαν στο πρωθυπουργικό γραφείο όπου ξεναγήθηκαν, κάθισαν στο σαλόνι και απόλαυσαν τα γλυκά που τους προσέφερε η κ. Μπαζιάνα.

Ο πρωθυπουργός μοίρασε στα παιδιά δώρο- από ένα βιβλίο- ενώ τα ρώτησε και τι περιμένουν να βρουν κάτω από από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Τα κάλαντα τραγούδησαν στο Μέγαρο Μαξίμου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας «Κωνσταντής Κανάρης», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μερακλήδες Άρτας» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λούτσας «Η Δέλφη», ενώ τα συγκροτήματα χόρεψαν και παραδοσιακούς χορούς.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας «Κωνσταντής Κανάρης» χάρισε στον κ. Τσίπρα ένα ξύλινο καράβι με την ευχή να... πλέει σε ήρεμες θάλασσες. «Τα καλά σκαριά είναι για τις φουρτούνες, το καλό σκαρί αντέχει», σχολίασε χαμογελώντας  ο πρωθυπουργός.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News