default-image

Η Χριστίνα Χαλκιαδάκη σε μια σπάνια συνέντευξη - video

Κρήτη
Η Χριστίνα Χαλκιαδάκη σε μια σπάνια συνέντευξη - video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χριστίνα Χαλκιαδάκη από τη γνωστή οικογένεια Κρητικών επιχειρηματιών εκμυστηρεύεται στην Ανδριανή προσωπικές στιγμές σε μια σπάνια συνέντευξη.

Δυναμική στη δουλειά της, στην αρένα των επιχειρήσεων, γλυκιά και δοτική με τους ανθρώπους γύρω της, μιλάει για τη μεγαλύτερη πρόκληση που έχει αντιμετωπίσει, την ευτυχία που αντλεί από τη δουλειά της, τη σχέση με τον πατέρα της, έναν κραταιό επιχειρηματία, αλλά και έναν υπέροχο άνθρωπο.

Η Χριστίνα μιλά και σκέφτεται απλά. Συνέχεια τονίζει τη βοήθεια που έχει από τους συνεργάτες της αλλά και την εξαιρετική τύχη που είχε στη ζωή της να τη μεγαλώσουν δύο γυναίκες με όμορφη ψυχή.

«Έκανα πολλά τσαλίμια του πατέρα μου μέχρι τελικά να αποφασίσω να έρθω για να αναλάβω τις επιχειρήσεις», εξομολογείται η Χριστίνα Χαλκιαδάκη. Και εξηγεί τι εννοεί στη συνέχεια: «ήμουνα στην Αθήνα, ήμουνα ερωτευμένη με Αθηναίο οπότε δεν ήμουνα πολύ σίγουρη ότι θα επιστρέψω», θυμάται με νοσταλγία τα νιάτα της. Ποια ήταν όμως η αντίδραση του πατέρα της και πώς κατάφερε να την κάνει να γυρίσει πίσω;

«Οι περισσότεροι συνάδελφοι/ συνεργάτες είναι από πολύ παλιά στην εταιρεία, έχουμε μεγαλώσει μαζί οπότε με υποδέχτηκαν σαν το μικρό αδερφάκι. Όταν έχεις ανθρώπους που έχουν περισσότερη εμπειρία από σένα κι έχουν πονέσει για να δουν τη δουλειά να μεγαλώνει εννοείται ότι ακούς την γνώμη τους», λέει με αγάπη για τη δουλειά και τους συνεργάτες της χαρακτηρίζοντας το ως «σπίτι» της.

«Η μεγαλύτερη ευτυχία στη δουλειά μας είναι ότι μπορούμε να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη», λέει με συγκίνηση η Χριστίνα Χαλκιαδάκη δείχνοντας έμπρακτα ότι οι επιχειρηματίες του τόπου μας πονάνε, νοιάζονται και συμπαραστέκονται στους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη. «Δε ξέρω σε ποιον άλλο χώρο θα μπορούσαμε να είμαστε τόσο άμεσα δίπλα στους ανθρώπους που μας χρειάζονται. Μέσα στην εταιρεία έχουμε "υιοθετήσει" πολλά παιδιά. Η κρίση έφερε στο κατώφλι μας ανθρώπους που δε θα σκεφτόμασταν ποτέ ότι θα ερχόταν να ζητήσουν δουλειά».

«Είμαστε σε ευλογημένο τόπο. Η σχέση με τους κρητικούς παραγωγούς και η θέση των κρητικών προϊόντων στο ράφι είναι το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Ζούμε μαγικές στιγμές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με ντόπιους που τρελαίνονται από τη χαρά τους όταν βρίσκουν τα κρητικά προϊόντα που είχαν δοκιμάσει στις διακοπές τους στην Κρήτη», λέει για την ανάπτυξη της εταιρείας και την προβολή των κρητικών προϊόντων μέσα από τα καταστήματα "Χαλκιαδάκης" σε περιοχές εκτός Κρήτης.

Ποιο είναι το στήριγμα στη ζωή της; Ποια γεγονότα και πρόσωπα σημάδεψαν τη ζωή και την πορεία της; Τι είναι αυτό που της λείπει από τη ζωή της και θα ήθελε να έχει; Και τι είναι αυτό που θέλει να κάνει όταν μεγαλώσουν τα παιδιά της; Πώς τη χαρακτηρίζει ο άντρας της μόλις μπαίνει μέσα στο σπίτι και με ποιο τρόπο βάζει σε τάξη το πρόγραμμα της; Ποια είναι τα όνειρα της;

Δείτε τη Χριστίνα Χαλκιαδάκη να ανοίγει την καρδιά της στην Ανδριανή στο βίντεο που ακολουθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News