default-image

Θυμήθηκαν όσους ζουν με ελάχιστα και τους στήριξαν έμπρακτα

Κρήτη
Θυμήθηκαν όσους ζουν με ελάχιστα και τους στήριξαν έμπρακτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και ενισχύονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου προσέφερε σήμερα Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 το Ποδοσφαιρικό Σωματείο της Δαμάστας και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Τα μέλη του Σωματείου της Δαμάστας Γιώργος Περάκης, Βασίλης Περάκης και Γιώργος Κιουπάκης, μαζί με τον εκπρόσωπο της Ε.Π.Σ.Η. Βαγγέλη Παπαγγελή και τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου της Ένωσης Μανώλη Βαρδαλαχάκη, παρέδωσαν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στον πρόσφατο φιλικό αγώνα της Μικτής Νέων της Ε.Π.Σ.Η. με την ομάδα της Δαμάστας - έναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Δαμάστας - και στόχο να ενισχυθούν το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου, τα συσσίτια της Ενορίας Αγίας Τριάδας στο Ηράκλειο και το Ίδρυμα της Ι.Μ. Παναγίας Καλυβιανής στη Μεσαρά.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι του σωματείου της Δαμάστας δώρισαν στον Δήμαρχο το ημερολόγιο του 2018 που εξέδωσαν, ένα καλαίσθητο ημερολόγιο με στοιχεία και φωτογραφικό υλικό από την ομάδα του Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, η Δ/ντρια του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Μαρία Τρούλη, το στέλεχος του Οργανισμού Κατερίνα Παπαδογιωργάκη και η εθελόντρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαρία Απλαδά ευχαρίστησαν της εκπροσώπους της Ε.Π.Σ.Η. και της Δαμάστας για την ευγενική τους προσφορά, ευχήθηκαν ο νέος χρόνος να φέρει υγεία και καλύτερες συνθήκες για όλους και οι ομάδες να έχουν πολλές επιτυχίες!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News