default-image

“Ανδριανή made with love” απόψε στην ΚΡΗΤΗ TV

Life
“Ανδριανή made with love” απόψε στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόψε στις 10 μ.μ. στην εκπομπή "Ανδριανή made with love" συναντάμε τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, περπατούμε στα μέρη που ο αγαπημένος καλλιτέχνης αγαπά, στα μέρη που μεγάλωσε και έζησε ως παιδί...

Αναμνήσεις, έθιμα και παραδόσεις που μπόλιασαν την προσωπικότητά του, με αφετηρία και σταθερά σε όλη του τη ζωή τα υπέροχα Ανώγεια.

Ο Δημοσθένης Μαράκης κατάφερε σε πέντε χρόνια να συγκεντρώσει και να δωρίσει 2.500 βιβλία σε βιβλιοθήκες σε όλο το νησί. Βιβλιοθήκες νοσοκομείων, σχολείων, ακόμη και φυλακών, πήραν ζωή και έδωσαν χαρά!

Το πλατό πλημμυρίζει ομορφιά και νιάτα! Η Εύα Κοσμαδάκη και η Χρύσα Κυρατζή μπαίνουν στην τηλεοπτική μας ζωή με τις δικές τους προτάσεις.

Η Βίβιαν Mπουτάτη έρχεται να μιλήσουμε για την παιδική Yoga.

Η Χριστίνα Χαλκιαδάκη λέει την πρώτη καλησπέρα στην Ανδριανή Αγγελιδάκη. Δυναμική στη δουλειά της στην αρένα των επιχειρήσεων, γλυκιά και δοτική με τους ανθρώπους γύρω της, μας εκμυστηρεύεται τη μεγαλύτερη πρόκληση που έχει αντιμετωπίσει, την ευτυχία που αντλεί από τη δουλειά της και τη σχέση με τον πατέρα της, έναν κραταιό επιχειρηματία, αλλά και ένα υπέροχο άνθρωπο.

Mε την Ανδριανή Αγγελιδάκη

"Ανδριανή made with love"

ΚΡΗΤΗ TV - 22:00

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News