default-image

Εργοτάξιο η Αμμουδάρα λόγω ζημιάς - κλειστό τμήμα του δρόμου

Κρήτη
Εργοτάξιο η Αμμουδάρα λόγω ζημιάς - κλειστό τμήμα του δρόμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τη ζημιά που προκλήθηκε σε κεντρικό αγωγό της Αμμουδάρας και το κλείσιμο του δρόμου το βράδυ της Παρασκευής, και σήμερα η περιοχή θυμίζει εργοτάξιο.

Τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς για την αποκατάσταση της ζημιάς και οι οδηγοί συναντούν κορδέλες με τις οποίες αποκλείστηκε το σημείο όπου γίνονται εργασίες από τα μηχανήματα.

Κίνηση μέσω παράκαμψης

Δημότης ενημέρωσε τις υπηρεσίες για τη ζημιά αλλά χθες οι οδηγοί δεν απέφυγαν την ταλαιπωρία αφού ο δρόμος έμεινε κλειστός, ενώ κλειστός παρέμεινε και το πρωί του Σαββάτου στο ύψος του ζαχαροπλαστείου «Γκαλέτο» . Η κίνηση διεξάγεται μέσω παράκαμψης.

 Όπως τόνισε μιλώντας στο neakriti.gr  ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου κ.Σαββάκης «είχαμε σπάσιμο του κεντρικού αγωγού που προκλήθηκε από την μεγάλη πίεση που δέχεται. Δεν ήταν μεγάλης έκτασης η ζημιά και στο σημείο πήγε συνεργείο για εξακρίβωση και αποκατάσταση της ζημιάς. Ευελπιστούμε ότι μέχρι το απόγευμα θα ολοκληρωθεί η αποκατάσταση. Ο εφεδρικός αγωγός δουλεύει και έτσι «στέλνει» τα λύματα στο βιολογικό».

Δείτε το κυκλοφοριακό πρόβλημα που προκλήθηκε την Παρασκευή:

Σύμφωνα με τον κ.Σαββάκη θα έπρεπε να έχει τοποθετηθεί σωλήνας τέταρτης γενιάς στο δίκτυο ωστόσο όταν σχεδιάστηκε το έργο δεν υπήρχε και όταν άρχισε η υλοποίηση του έργου, δεν προβλέφθηκε.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΑΓΩΓΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη- Γεωργία Μακάκη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News