default-image

Φρίκη στον Άγιο Δημήτριο: Πατέρας εξέδιδε τα παιδιά του

Φρίκη στον Άγιο Δημήτριο: Πατέρας εξέδιδε τα παιδιά του

Η είδηση σοκάρει και προκαλεί αποτροπιασμό! Πατέρας στον Άγιο Δημήτριο Αττικής εξέδιδε τα ίδια του τα παιδιά στους σεξουαλικούς του συντρόφους, σύμφωνα με καταγγελία ενός άνδρα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο καταγγέλλων ανέφερε στους αστυνομικούς πως εντόπισε τον πατέρα σε chat αναζήτησης ερωτικών συντρόφων και σε συνομιλία που είχαν του ανέφερε πως είναι πρόθυμος στο ραντεβού να συμμετέχουν και τα παιδιά του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα δύο παιδιά είναι κάτω των δέκα ετών.  Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πατέρας των παιδιών σε επικοινωνία του με τον καταγγέλλων άφησε να εννοηθεί πως είναι πρόθυμος να συμμετάσχει σε ερωτικές πράξεις, τόσο ο ίδιος όσο και τα παιδιά του.

Ο καταγγέλλων, σύμφωνα με τον ιστότοπο eleytherostypos.gr, πήγε στο ραντεβού για να δει τι συμβαίνει και διαπίστωσε πως ο πατέρας εξέδιδε παιδιά του, προφασίστηκε πως είχε δουλειά και θα έφευγε από το σπίτι για να κοιμηθούν τα παιδιά. Αμέσως πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το αποτρόπαιο περιστατικό.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν, οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό του πατέρα φωτογραφίες, που παραπέμπουν σε παιδικό πορνό!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News