Ειδήσεις

Αποθέωση στο “Γεντί Κουλέ” για τον Γκέραρντ - video

Η 20ή Νοεμβρίου 2017 θα είναι πάντα μια ξεχωριστή μέρα για τον ΟΦΗ, καθώς στο “Γεντί Κουλέ” τιμήθηκε ένας προπονητής-σύμβολο στην ιστορία της ομάδας.

Η 20ή Νοεμβρίου 2017 θα είναι πάντα μια ξεχωριστή μέρα για τον ΟΦΗ, καθώς στο "Γεντί Κουλέ" τιμήθηκε ένας προπονητής-σύμβολο στην ιστορία της ομάδας.

Μια ημέρα αφιερωμένη στον Ευγένιο Γκέραρντ, καθώς με πρωτοβουλία του Ηλία Πουρσανίδη έγινε ένας φιλικός αγώνας προς τιμήν του Ολλανδού, που θα μείνει στο "βιβλίο της ιστορίας" της ομάδας του Ηρακλείου.

Δείτε το βίντεο του Ηλία Πουρσανίδη με σπάνιες στιγμές από τη ζωή και την καριέρα του Ευγένιου Γκέραρντ:

Μπορεί το ιστορικό γήπεδο του ΟΦΗ να μην ήταν κατάμεστο, όμως χιλιάδες φίλαθλοι δάκρυσαν από συγκίνηση όταν ο Γκέραρντ βρέθηκε, με τη συνοδεία της οικογένειάς του, στον αγωνιστικό χώρο.

Το όνομά του έγινε για άλλη μια φορά σύνθημα στα χείλη των φίλων της ομάδας, ενώ όλοι οι παλαίμαχοι των Κρητικών, που αποτελούσαν την ομάδα "Παιδιά Γκέραρντ", με δάκρυα στα μάτια έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν. Το ίδιο και οι "Φίλοι Γκέραρντ", που απαρτίζονταν από κορυφαία αστέρια του παρελθόντος για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε το βίντεο με τον Γκέραρντ να επιστρέφει "σπίτι του" και να αποθεώνεται:

Η βραδιά για τον "Μίστερ" ένωσε τρεις γενιές ποδοσφαιριστών, που οδήγησαν τον ΟΦΗ σε μεγάλες επιτυχίες, και είναι χαρακτηριστικό ότι οι Ίσις και Βέρα έκαναν το μακρινό ταξίδι από τη Χιλή.

Για τα "Παιδιά του Γκέραρντ" το "παρών" έδωσαν και αγωνίστηκαν οι Σηφάκης, Χωσάδας, Γιαλαμάς, Μπεκιάι, Αγιομαμίτης, Αδάμος, Αθανασιάδης, Αναστασίου, Βάβουλας, Βασιλείου, Βέρα, Βλαστός, Γεωργαμλής, Δέδες, Δερμιτζάκης, Διγκόζης, Θωμαΐδης, Ιορδανίδης, Καργιώτης, Κιάσσος, Κοζανίδης, Χανιωτάκης, Σταυρακάκης, Γκουλής, Παυλόπουλος, Πατεμτζής, Ίσις, Μαρινάκης, Πουρσανίδης, Μαχλάς, Νιόπλιας και Τζουγκάνοβιτς.

Στην ομάδα των "Φίλων του Γκέραρντ" αγωνίστηκαν οι Νικοπολίδης, Αποστολάκης, Κωστούλας, Καψής, Γκούμας, Μπασινάς, Κατσουράνης, Λυμπερόπουλος, Καραγκούνης, Τσιάρτας, Γκόγκιτς, Κατεργιαννάκης, Βενετίδης, Γιαννακόπουλος, Κωστένογλου, Κωφίδης, Λαγονικάκης, Μαλέκος, Μάρκος, Νταμπίζας και Τζόρτζεβιτς.

Σχόλια