default-image

Θέλουν Κέιν οι φίλοι της Ρεάλ

Αθλητισμός
Θέλουν Κέιν οι φίλοι της Ρεάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία ενδιαφέρουσα ψηφοφορία διεξήγαγε η "Marca" ζητώντας από τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης να απαντήσουν σε τρεις ερωτήσεις ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Η πρώτη ερώτηση είχε φυσικά να κάνει με το εάν πιστεύουν ότι η ομάδα τους χρειάζεται ενίσχυση.

Το 85% όσων ψήφισαν είπαν ότι πρέπει να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις, κάτι απόλυτα φυσιολογικό αφού να μην ξεχνάμε ότι η Ρεάλ έχει μείνει πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος ενώ είναι νωπές οι μνήμες από την τριάρα στο "clasico" κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Η συνέχεια όμως ήταν αυτή που επιφύλαξε εκπλήξεις. Στο ερώτημα για το που πρέπει να γίνουν αυτές οι μεταγραφές το 88% επέλεξε την επιθετική γραμμή εκεί όπου η Βασίλισσα διαθέτει παίκτες όπως ο Μπενζεμά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η τρίτη ερώτηση ήταν ακόμα πιο συγκεκριμένη και είχε να κάνει με τον ποιον παίκτη θα ήθελαν να δουν με τη φανέλα της Ρεάλ. Οι υποψήφιοι ήταν οι Κέιν, Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Λεβαντόβσκι, Αζάρ, Ικάρντι και Ντιμπάλα. Πρώτος στην προτίμηση των φίλων των Μαδριλένων ήρθε ο επιθετικός της Τότεναμ συγκεντρώνοντας το εντυπωσιακό 34% με τον Νεϊμάρ να έχεται δεύτερος με 23%.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ψηφοφορία πήραν μέρος περισσότεροι από 100.000 αναγνώστες της "Marca".

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News