default-image

Θρήνος πριν την Πρωτοχρονιά, διέσχισε το δρόμο και σκοτώθηκε

Κρήτη
Θρήνος πριν την Πρωτοχρονιά, διέσχισε το δρόμο και σκοτώθηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θρήνος λίγες μέρες πριν την Πρωτοχρονιά καθώς με αίμα βάφτηκε για μια ακόμη φορά η άσφαλτος της Κρήτης.

Το νέο θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε στις 5.30 το πρωί της Παρασκευής στη θέση Ισραήλ στο δρόμο για Ιεράπετρα.Μια 86χρονη επιχείρησε μέσα στο σκοτάδι και την ώρα της καταιγίδας να διασχίσει το δρόμο όταν σύμφωνα με πληροφορίες παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονη.  

Το τροχαίο σημειώθηκε στο 12ο χιλιόμετρο Ιεράπετρας- Παχιάς Άμμου και περιπολικό που κινείτο στο δρόμο σταμάτησε στο συμβάν.

Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο ωστόσο για την ηλικιωμένη ήταν ήδη αργά αφού είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Όσο για την 35χρονη οδηγό μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο ωστόσο η υγεία της δεν κινδυνεύει.

Δεν κατάλαβαν πως βρέθηκε στο δρόμο

Σύμφωνα με την οικογένεια της άτυχης ηλικιωμένης το τελευταίο διάστημα ήταν άρρωστη και κατάκοιτη και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει , πως κατάφερε να σηκωθεί μόνη και πως βρέθηκε στο δρόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: 51 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

4 νεκροί μέσα σε λίγες μέρες

Αντί να γιορτάζουν τις μέρες αυτές, οι δικοί της άνθρωποι βυθίστηκαν στο πένθος, ενώ υπενθυμίζεται ότι δεν είναι το μόνο τροχαίο. Στα μαύρα ντύθηκε λίγο πριν τα Χριστουγέννα  η οικογένεια 26χρονης ,με καταγωγή από το Αγρίνιο, που σκοτώθηκε στην εθνική οδό στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, ενώ ανήμερα των Χροιστουγέννων σκοτώθηκε 47χρονη στα Περιβόλια Ρεθύμνου.

Μαζί με τον Στέργιο Τσικολιδάκη που έσβησε μετά από πολύμηνη μάχη μετά από τροχαίο στον Άγιο Θωμά, η Κρήτη θρηνεί 4 νεκρούς μέσα σε λίγες μέρες.

Και αυτές οι γιορτές σημαδεύονται από τα τροχαία δυστυχήματα και τον πόνο της απώλειας που αφήνουν πίσω τους τα θύματα. Mέχρι τις 24 Δεκεμβρίου σύμφωνα με τα στοιχεία του neakriti.gr οι νεκροί στην άσφαλτο του νησιού ήταν 51 και με τα δύο νέα θύματα φτάνουν πλέον τους 54.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΣΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ:  ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη -Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News