Ειδήσεις

Πρωτοχρονιά σε «Ώρα αιχμής» στην ΚΡΗΤΗ TV (video)

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στις 10 το βράδυ, σε «Ώρα αιχμής» θυμόμαστε τις δυνατές στιγμές της χρονιάς παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα μπρος και πίσω από τις κάμερες.

Ένας χρόνος έφυγε αφήνοντας πίσω χιλιάδες στιγμές όμορφες και άσχημες. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς σε «Ώρα αιχμής» θυμόμαστε τις δυνατές στιγμές της χρονιάς παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα μπρος και πίσω από τις κάμερες.

Μια διαφορετική εκπομπή με δυνατά στοιχεία συγκίνησης και χαράς με καλεσμένους τους ανθρώπους της ΚΡΗΤΗ TV, της εφημερίδας «Νέα Κρήτη», του Ράδιο 9.84 και του portal neakriti.gr.  

Είκοσι επτά χρόνια ΚΡΗΤΗ TV σε ώρα αιχμής με επετειακή διάθεση, αλλά και στιγμές συγκίνησης.

Μιλάμε για την ιστορία της ΚΡΗΤΗ TV, βλέπουμε τα πιο σημαντικά γεγονότα του 2017 και στήνουμε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Ράδιο 9.84.

Μία εναλλακτική εορταστική εκπομπή που τα έχει όλα και σας καλεί να τα ζήσουμε μαζί όπως τα ζούμε 27 χρόνια στο κανάλι των κρητικών. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στις 10 το βράδυ η εκπομπή "Ώρα αιχμής" σας καλεί για να ζήσουμε παρέα δυνατές στιγμές.

Τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά πρόσωπα θα είναι εκεί!

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στις 10 το βράδυ στην ΚΡΗΤΗ TV, σε «Ώρα αιχμής» θυμόμαστε τις δυνατές στιγμές της χρονιάς παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα μπρος και πίσω από τις κάμερες.

Σχόλια