Ειδήσεις

Τι είπε ο 30χρονος για το ατύχημα στον Άη Γιάννη

Το θολό τοπίο αναφορικά με το ατύχημα που είχε το πρωί της Πέμπτης ξεκαθάρισε ο ίδιος ο 30χρονος που ενεπλάκη μιλώντας αποκλειστικά στο neakriti.gr.

Το θολό τοπίο αναφορικά με το ατύχημα που είχε το πρωί της Πέμπτης ξεκαθάρισε ο ίδιος ο 30χρονος που ενεπλάκη μιλώντας αποκλειστικά στο neakriti.gr.

Αρχικά έμοιαζε περίεργη υπόθεση με τις πληροφορίες αρχικά να κάνουν λόγο για τροχαίο ατύχημα και εγκατάλειψη από τον οδηγό του αυτοκινήτου. Αργότερα οι πληροφορίες άλλαξαν και ανέφεραν ότι ο 30χρονος βρέθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πεσμένος δίπλα σε ρυάκι στην περιοχή Άη Γιάννης Χωστός, κοντά στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά.

Ο ίδιος ο 30χρονος επικοινώνησε με το neakriti.gr και, αφού ξεκαθαρίστηκε ότι χαίρει άκρας υγείας, θέλησε να δώσει τη δική του εκδοχή για το χρονικό της περιπέτειας του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, "το πρωί της Πέμπτης έβγαλα το σκύλο μου βόλτα. Στο ύψος της οδού Λυκείου ο σκύλος πετάχτηκε στη μέση του δρόμου και έτρεξα να τον πιάσω. Ωστόσο, διερχόμενο αυτοκίνητο δεν πρόλαβε να πατήσει φρένο με αποτέλεσμα να με χτυπήσει ελαφρά στο πόδι".

Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον 30χρονο για να τον μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο. Στο Πανεπιστημιακό μεταφέρθηκε προληπτικά όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο πολίτης έχει κληθεί από την Αστυνομία να καταθέσει προκειμένου να ρίξει φως στην υπόθεση. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΕΖΟΥ ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ

Σχόλια