Ειδήσεις

Δωρεάν 1.000 κάδοι ανακύκλωσης σε σπίτια στο Ηράκλειο

Δωρεάν διανομή χιλίων οικιακών κάδων ανακύκλωσης σε πολίτες που επιθυμούν να αναπτύξουν το πρόγραμμα της διαλογής των απορριμμάτων.

Στη δωρεάν διανομή 1.000 οικιακών κάδων ανακύκλωσης σε πολίτες που επιθυμούν να αναπτύξουν το πρόγραμμα της διαλογής των απορριμμάτων στο σπίτι τους, θα προχωρήσει ο δήμος Ηρακλείου.

Πρόκειται για καλαίσθητους, μικρούς κάδους χωρητικότητας 80 λίτρων, οι οποίοι τοποθετούνται σε σπίτια με σκοπό να εξυπηρετούν τις ανάγκες ανακύκλωσης του κάθε νοικοκυριού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου, «με τον τρόπο αυτόν, η ανακύκλωση γίνεται εύκολα και αποτελεσματικά, αυξάνοντας τα ποσοστά του ανακυκλώσιμου υλικού και καθιστώντας τη διαλογή του ευκολότερη και πιο αποδοτική».

Οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο με τη συνεργασία και τη συνδρομή των προέδρων και των συμβουλίων των Τοπικών Διαμερισμάτων, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη διασπορά στο σύνολο του δήμου. Οι λεπτομέρειες της διανομής θα καθοριστούν σε συνάντηση με τα στελέχη της Υπηρεσίας Καθαριότητας και των Τοπικών Κοινοτήτων, την επόμενη εβδομάδα.

Σχόλια