Ειδήσεις

Ουρές στην Εφορία, απαλλάσσονται από πινακίδες -video

Ουρές και ταλαιπωρία πολιτών και στην εφορία Ηρακλείου για την κατάθεση πινακίδων.Από τις 6.00 τα ξημερώματα έσπευσαν οι πολίτες.

Ουρές και ταλαιπωρία πολιτών και στην εφορία του Ηρακλείου για την κατάθεση πινακίδων, με την κίνηση να κορυφώνεται την ερχόμενη Παρασκευή, οπότε λήγει η σχετική προθεσμία.

Από τις 6.00 τα ξημερώματα αρκετοί πολίτες έσπευσαν στην εφορία για να πάρουν χαρτάκι προτεραιότητας, δηλώνοντας οικονομική αδυναμία στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας.

Όπως σχολιάζει πολίτης "κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Περιμένω από τις 8.20 το πρωί και δεν νομίζω να τελειώσω πριν τις 12".

Περίπου 150 πολίτες καταθέτουν πινακίδες

Περίπου 150 πολίτες καταθέτουν τις πινακίδες τους, κάθε μέρα, στην εφορία, με τον συνολικό αριθμό να υπερβαίνει τις 12.000 πινακίδες.

Πάντως, σε σχέση με πέρυσι ο αριθμός είναι μικρότερος, κάτι που οφείλεται στο ότι αρκετοί ιδιοκτήτες ασφάλισαν τα οχήματα τους το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Περισσότεροι από 1.500 ιδιώτες έχουν καταθέσει μέχρι σήμερα πινακίδες, όταν ο αριθμός αυτός άγγιζε τις 5.000, πέρυσι, ενώ ο αριθμός πινακίδων από ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων κινείται στα ίδια περυσινά επίπεδα.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

(Φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια