default-image

Άφησαν χωρίς νερό μαγαζιά στο κέντρο, εν μέσω γιορτών -video

Κρήτη
Άφησαν χωρίς νερό μαγαζιά στο κέντρο, εν μέσω γιορτών -video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νερό νεράκι λένε επαγγελματίες στον πεζόδρομο της Κατεχάκη στην καρδιά του Ηρακλείου καθώς λόγω της διαρροής νερού η οποία δεν έχει εντοπιστεί ακόμα από τη ΔΕΥΑΗ, αναγκάζονται να βάζουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αγοράσουν βυτία με νερό.

Το κακό όπως λένε έχει παραγίνει την περίοδο των γιορτών, οπότε κορυφώνεται η κίνηση στα καταστήματα τους.

Όπως λένε οι καταστηματάρχες στην ΚΡΗΤΗ TV «περιμέναμε αυτές τις μέρες για να δουλέψουμε. Ωστόσο το αποτέλεσμα είναι να αγοράζουμε νερό το οποίο είναι πάρα πολύ ακριβό και δυστυχώς αυτές τις μέρες δουλεύουμε αυτές τις μέρες μόνο για να πληρώνουμε το νερό».

Πληρώνουν βυτιοφόρα

Το πρόβλημα υφίσταται εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, με την κατάσταση να είναι απελπιστική την περίοδο των γιορτών, με ένα μεγάλο μέρος από τους τζίρους των καταστημάτων να καταλήγει στη πληρωμή βυτιοφόρων, με τη διέλευση τους να είναι σχεδόν καθημερινή.

Υπομονή συνιστά η ΔΕΥΑΗ η οποία προσπαθεί ανεπιτυχώς μέχρι σήμερα να εντοπίσει τη διαρροή στο δίκτυο. "Δεν έχουμε εντοπίσει ακόμα τη ζημιά, είναι δύσκολο, είναι δαιδαλώδες το δίκτυο. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να τη βρούμε" απάντησε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ.Χαιρέτης.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News