default-image

Να κλείσουν ιδανικά τη χρονιά οι αιώνιοι

Αθλητισμός
Να κλείσουν ιδανικά τη χρονιά οι αιώνιοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλουν να κλείσουν τη χρονιά στην Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Οι μεν «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στην Ισπανία τη Βαλένθια χωρίς τον Νικ Καλάθη, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» τη φορμαρισμένη Ζαλγκίρις.

Με σοβαρές απουσίες θα παρουσιασθεί ο Ολυμπιακός καθώς ταξίδεψε στο Κάουνας δίχως τους Γιώργο Πρίντεζη, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Δημήτρη Αγραβάνη και Κιμ Τίλι ενώ το τελευταίο πρόβλημα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ακούει στο όνομα του Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο 11-3 και θέλουν να κλείσουν τη χρονιά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Ισπανία δίχως τον ηγέτη του Νικ Καλάθη, με τους Λεκαβίτσιους και Ντένμον να βγαίνουν και πάλι μπροστά για να καλύψουν το κενό του.

Η Βαλένθια είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με την Εφές με τρεις μόλις νίκες ενώ μετρά 10 συνεχόμενες ήττες, με τους Ισπανούς να μην έχουν στη διάθεσή τους στην επικείμενη… μάχη με τον Παναθηναϊκό τους τραυματίες Βίβες, Ντιό, Σάστρε, Γουίλιαμς και τον Γκαρσία.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής 

Πέμπτη 28/12 

19:45 Φενέρμπαχτσε-Ρεάλ Μαδρίτης 

20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας-Ολυμπιακός 

21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ουνικάχα Μάλαγα 

22:00 Βαλένθια-Παναθηναϊκός 

Παρασκευή 29/12 

19:00 Χίμκι-Μπαρτσελόνα 

19:30 Αναντολού Εφές-Μπάμπεργκ 

21:30 Μπασκόνια-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 

21:45 Αρμάνι Μιλάνο-Ερυθρός Αστέρας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News