Ειδήσεις

Η Κρητικιά που «κατακτάει» τον κόσμο με τη φωνή της! (video)

Μόλις 26 ετών και έχει καταφέρει να «χτίσει» μία καριέρα που πολλοί θα ζήλευαν. Όμορφη, ετοιμόλογη και με μία φωνή που σε «ταξιδεύει»

Μόλις 26 ετών και έχει καταφέρει να «χτίσει» μία καριέρα που πολλοί θα ζήλευαν. Όμορφη, ετοιμόλογη και με μία φωνή που «ταξιδεύει» το νου και τις αισθήσεις. Η Ηρακλειώτισσα Ειρήνη Τορνεσάκη έχει ήδη «κατακτήσει» τον κόσμο, κάνοντας τα όνειρά της πραγματικότητα.

Τα τελευταία 8,5 χρόνια η Ειρήνη κάνει υπερήφανη την Ελλάδα και, κυρίως την πατρίδα της την Κρήτη στο εξωτερικό, έχοντας «μαγέψει» με τη φωνή, την ομορφιά και πάνω από όλα τη σεμνότητά της, τόσο τη Μεγάλη Βρετανία, όσο και τον Καναδά και την Αμερική.

Το πάθος είναι αυτό που την έκανε να «κυνηγήσει» τα όνειρά της, με τις δυσκολίες να είναι πολλές όπως η ίδια ανέφερε στη Νικολέτα Σφακιανάκη και στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, «Κρήτη Σήμερα».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΤΟΥ CIRQUE DU SOLEIL

Η Ειρήνη μίλησε για πολλά, μίλησε για το ρατσισμό, για τη στιγμή που τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ μέσα σε ένα κατάμεστο στάδιο, για το «Τσίρκο του Ήλιου», για τη μετανάστευση, αποδεικνύοντας σε όλους ότι όλα είναι πιθανά και είναι στο χέρι του καθενός να πραγματοποιήσει ακόμη και τον πιο τρελό του στόχο.

Απολαύστε την:

Σχόλια