default-image

Στις 3 καλύτερες η ΔΟΥ Ηρακλείου, το μπόνους των υπαλλήλων

Κρήτη
Στις 3 καλύτερες η ΔΟΥ Ηρακλείου, το μπόνους των υπαλλήλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάμεσα στις τρεις καλύτερες εφορίες από πλευράς εσόδων για το οικονομικό έτος 2017 συγκαταλάγεται η ΔΟΥ Ηρακλείου, η οποία και για το λόγο αυτό, επιβραβεύεται, στο σύνολο των υπαλλήλων της, από τον γενικό γραμματέα Εσόδων κ. Γιώργος Πιτσιλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΔΟΥ Ηρακλείου είναι ανάμεσα στις τρεις καλύτερες της χώρας στις επιδόσεις της με αποτέλεσμα ο γ.γ. της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων να επιβραβεύει το προσωπικό της ηθικά με την παροχή εξτρά ημερών αδείας και υλικά με 13 θετικά μόρια που αντιστοιχούν σε 15 ευρώ για κάθε μόριο.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι στη μισθοδοσία, που πληρώνεται αύριο 28 Δεκεμβρίου, ο κάθε υπάλληλος της ΔΟΥ Ηρακλείου θα δει μία προσαύξηση στο μισθό του γι' αυτό το μήνα των 195 ευρώ.

Συνεπείς φορολογούμενοι οι Ηρακλειώτες, πάνω από τους στόχους η Εφορία

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, το υπουργείο Οικονομικών είχε θέσει ως στόχο στη ΔΟΥ Ηρακλείου για το 2016 τα 512 εκατ. ευρώ. Ο στόχος του 2016 ξεπεράστηκε κατά 78 εκατομμύρια ευρώ, αφού τελικά τα έσοδα του 2016 "έκλεισαν στα 590 εκατ. ευρώ.

Ως συνέπεια ήταν ο στόχος για το 2017 να αναπροσαρμοστεί προς τα πάνω από το υπουργείο Οικονομικών για την εφορία Ηρακλείου. Έτσι ο στόχος των 520 εκατ. ευρώ ξεπεράστηκε ήδη στο 11μηνο του 2017, δηλαδή στις 30 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με υπολογισμούς συνολικά τα έσοδα για όλο το 2017 θα κυμαίνονται περίπου στα 580 εκατ. ευρώ.

Τα νέα είναι ευχάριστα για όλους μας, καθώς όπως φαίνεται, και οι υπάλληλοι της εφορίας Ηρακλείου κάνουν όσο καλύτερα μπορούν τη δουλειά τους αλλά και οι Ηρακλειώτες αποδεικνύεται ότι είμαστε συνεπείς απέναντι στις φορολογικές μας υποχρεώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News