default-image

Αποχώρησαν δύο… έρχονται κι άλλοι στην ΑΕΜ

Αθλητισμός
Αποχώρησαν δύο… έρχονται κι άλλοι στην ΑΕΜ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις από το στρατόπεδο της ΑΕ Μυλοποτάπου, με τους Βλαντιμίρ Ζλατίνοφ και Γιώργο Στούπη να είναι οι δύο πρώτοι που ανοίγουν την πόρτα της εξόδου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι επόμενες θα είναι πιο ηχηρές…

Οι δύο πρώην πλέον ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μυλοποτάμου δε θα είναι οι μόνοι που φεύγουν από το ρόστερ, καθώς αναμένεται να υπάρξουν και περαιτέρω αποχωρήσεις, οι οποίες μάλιστα θα είναι και ηχηρές. Δεν αποκλείεται αυτές να ανακοινωθούν και μέσα στις επόμενες ημέρες, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για αλλαγές που αφορούν όλα τα πόστα και όχι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από κει και πέρα η διοίκηση της ομάδας δείχνει διατεθειμένη να προβεί σε σημαντική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, ωστόσο πρώτο μέλημα των ανθρώπων της ΑΕΜ είναι οι αποχωρήσεις από το ήδη υπάρχον ρόστερ. Έπειτα αναμένεται να έρθουν και οι νέες προσθήκες, οι οποίες θα έχουν να κάνουν με ποδοσφαιριστές με εμπειρία ούτως ώστε να μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει στις συνθήκες του πρωταθλήματος και να δώσει τη «μάχη» της για σωτηρία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News