Ειδήσεις

Ο ληστής του πάρκινγκ ενώπιον του ανακριτή

Στη δικαιοσύνη ο 34χρονος για τη ληστεία στο πάρκινγκ

Ενώπιον της δικαιοσύνης σήμερα ο άντρας που ομολόγησε ότι προχώρησε στην κλοπή σε ιδιωτικό πάρκινγκ στο κέντρο του Ηρακλείου, ξημερώματα παραμονής Χριστουγέννων.

Πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου και οδηγήθηκε στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Οι αρχές έφθασαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στα ίχνη του, αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες που είχαν στα χέρια τους και συλλαμβάνοντας τον συγκεκριμένο άντρα που υπό την απειλή όπλου απέσπασε από τον υπάλληλο του πάρκινγκ 1250 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟ ΛΗΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ

Τι αναφέρει το δελτίο τύπου της αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, υπόθεση ληστείας η οποία διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 24ης Δεκεμβρίου,  σε επιχείρηση στο Ηράκλειο.

Συνελήφθη, 34χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ληστεία.

Ειδικότερα, στις 24 του μήνα,τα ξημερώματα στο Ηράκλειο, άγνωστο άτομο, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από 24χρονο ημεδαπό υπάλληλο επιχείρησης το χρηματικό ποσό των 1.250 ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση, που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 34χρονος, διέπραξε την συγκεκριμένη αξιόποινη πράξη.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη.

φωτογραφία : Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια