default-image

Alternatives: «Να δηλώσει παρών ο ιδιοκτήτης»

Αθλητισμός
Alternatives: «Να δηλώσει παρών ο ιδιοκτήτης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκκληση προς τον ιδιοκτήτη της ομάδας Μάγκετ Σάμι κάνουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Εργοτέλη, στον απολογισμό τους για τη μέχρι τώρα πορεία των «κιτρινόμαυρων» στη Football League.

Οι ίδιοι καλούν τον ιδιοκτήτη της ομάδας να βγει μπροστά, να δηλώσει παρών και να προστατεύσει την ομάδα από όσους πηγαίνουν εναντίον της έως τώρα, ώστε να μη χαθεί ο στόχος της σωτηρείας.

Αναλυτικά: «Λίγα λόγια για το τελευταίο τρίμηνο

Μετά τα συμβάντα του καλοκαιριού, που λίγο πολύ είναι γνωστά σε όλους, ήταν θετική, από μόνη της, η συμμετοχή της ομάδας στην Β' Εθνική.

Η νέα ιδιοκτησία χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με μια οικονομική φερεγγυότητα, πράγμα σπάνιο για την συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της κατηγορίας και όχι μόνο, υποσχέθηκε μία σταθερότητα και την τηρεί.

Μέσα σε 20 μέρες φτιάχτηκε μία νεανική ομάδα, κάτι που το γνωρίζαμε εξ' αρχής, με παιδιά χωρίς μεγάλες αγωνιστικές παραστάσεις τόσο από την κατηγορία όσο και γενικότερα. Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, ξεκίνησε το πρωτάθλημα, στις 30/10, έχοντας πίσω μας περίπου δύο μήνες προετοιμασίας, διάστημα ικανό για να διαπιστωθούν αγωνιστικά κενά και να παρουσιαστεί η ομάδα που δημιουργώντας τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια, να έχει μία εύκολη σωτηρία φέτος.

Σήμερα, έχοντας πίσω μας 9 αγωνιστικές, έχουμε δει μία ομάδα με σοβαρές δυνατότητες, και αγωνιστική φιλοσοφία δυσεύρετη στις μέρες μας, κάτι που πιστώνεται στον προπονητή και στους παίχτες. Όμως έχουμε δει και σοβαρότατες αδυναμίες, οι οποίες, ενώ ήταν ορατές ακόμα και στον μέσο φίλαθλο, επαναλαμβάνονταν βασανιστικά σε κάθε παιχνίδι- απόρροια της έλλειψης ευελιξίας, κατά τη γνώμη μας, του προπονητή, αλλά και σοβαρών ατομικών λαθών των ποδοσφαιριστών. 

Εν συντομία, αυτή η ομάδα, με αυτή τη φιλοσοφία, με ρεαλιστικότερη προσέγγιση, με παραπάνω βαθμούς, είναι φτιαγμένη για ωραίες Κυριακές. Αυτές περιμένουμε 

Σημαντικό ρόλο μέχρι στιγμής σε πολλά παιχνίδια της ομάδας μας έχει παίξει, δυστυχώς, η διαιτησία. Και όχι σε ένα παιχνίδι, αλλά σε αρκετά. H ομάδα μοιάζει -και είναι- απροστάτευτη και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν συνεχίσουμε να μένουμε απαθής διοικητικά, δεν θα αλλάξει κάτι.

Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι παρόλο που το πρωτάθλημα έχει ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά. Περισσότερο από την μεταγραφική ενίσχυση, την βελτίωση των ατομικών λαθών των ποδοσφαιριστών, την αυτοκριτική του προπονητικού τιμ- που όλα είναι απαραίτητα- πιο κρίσιμο για μας είναι η ανάγκη ο νέος ιδιοκτήτης να ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΡΩΝ. Να δηλώσει παρών για να προστατέψει την ομάδα, για να εμπνεύσει τους παίχτες, για να δώσει σιγουριά στον κόσμο.

Με την επίτευξη της σωτηρίας, ανοίγονται νέοι ορίζοντες για την ομάδα και το σωματείο συνολικότερα, τα επόμενα χρόνια. Ας μην χαθεί η ευκαιρία.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News