default-image

Δεν έφτασε η 1 θέση πάρκινγκ, είπαν να… καβατζώσουν άλλες 2!

Περίεργα
Δεν έφτασε η 1 θέση πάρκινγκ, είπαν να… καβατζώσουν άλλες 2!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κι αν είναι ημέρες γιορτών, με τους Ηρακλειώτες να «κατεβαίνουν» στο κέντρο της πόλης και να βλέπουν θέσεις στάθμευσης με το… κιάλι; Υπάρχουν κάποιοι που δε φαίνεται να νοιάζονται και πολύ, αφού για το παρκάρισμά τους χρειάζονται όχι μία, αλλά τρεις θέσεις!

Μία ημέρα μετά τα Χριστούγεννα και πολλοί Ηρακλειώτες, στο πλαίσιο και της σημερινής αργίας, επιλέγουν το κέντρο του Ηρακλείου για να κάνουν βόλτα με την οικογένεια τους, ή για να απολαύσουν ένα ζεστό καφέ με τους φίλους τους, με αποτέλεσμα οι δρόμοι του Ηρακλείου να είναι και σήμερα γεμάτοι από αυτοκίνητα, το ίδιο και τα ιδιωτικά, αλλά και δημόσια πάρκινγκ.

Και εκεί που οι κάτοικοι, αλλά και οι επισκέπτες του Ηρακλείου ψάχνουν με το… κιάλι μία κενή θέση στάθμευσης, υπάρχουν κάποιοι που, αφού τη βρίσκουν, αποφασίσουν να «καβατζώσουν» άλλες δύο!

Τι κι αν το οδόστρωμα στο πρώην Δημοτικό πάρκινγκ της ΔΕΠΤΑΗ κάτω από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου έχει εμφανείς διαγραμμίσεις που καθορίζουν τις θέσεις στάθμευσης; Όχι ένας, αλλά τρεις οδηγοί αποφάσισαν να… πάνε κόντρα και να παρκάρουν - κυριολεκτικά - όπου τους βόλεψε!

Να σημειωθεί βέβαια ότι αυτή η... τακτική είναι συχνό φαινόμενο στο συγκεκριμένο πάρκινγκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News