default-image

Santa Run 2017: Τα Χανιά «κοκκίνησαν» (video)

Κρήτη
Santa Run 2017: Τα Χανιά «κοκκίνησαν» (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δρόμοι της πόλης των Χανίων έγιναν κόκκινοι και ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης απλώθηκε από το 1οΓυμνάσιο μέχρι το Ενετικό Λιμάνι. Το 7ο Santa Run αγκάλιασαν με τη συμμετοχή τους χιλιάδες πολίτες.

Δεν ήταν απλά μια παρέλαση Αι Βασίληδων αλλά μια μεγάλη γιορτή έμπρακτης υποστήριξης προνοιακών δομών και συλλόγων για παιδιά. Όλοι ενώθηκαν για έναν κοινό σκοπό.

Οι Χανιώτες δεν πτοήθηκαν παρά την αναβολή αυτής της μεγάλης χριστουγεννιάτικης γιορτής. Σήμερα λοιπόν διασκέδασαν με τοπικά συγκροτήματα και DJs που έδιναν το ρυθμό. Ο καιρός… μεγάλος «σύμμαχος» για τα Χανιά και το Santa Run!

Σε περισσότερες από 3.000 υπολογίζονται οι φετινές συμμετοχές στο Santa Run. Στη μεγάλη διοργάνωση πήραν μέρος και πολλοί επισκέπτες της πόλης στέλνοντας το μήνυμα ότι η αλληλεγγύη είναι έκφραση ανθρωπιάς.

To Santa Run Χανιά είναι το πρώτο που έγινε στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή, είναι αναλογικά το μεγαλύτερο σε συμμετοχή και συγκέντρωση χρημάτων στην Ευρώπη. Το 2016, το σύνολο των χρημάτων που συγκεντρώθηκε ήταν 76.000 ευρώ, ενώ τα έξι προηγούμενα χρόνια απέδωσε στα ωφελούμενα σωματεία 320.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News