default-image

Έγκλημα: Αύριο αποχαιρετούν τον πατέρα - Αυριο απολογείται ο γιος

Κρήτη
Έγκλημα: Αύριο αποχαιρετούν τον πατέρα - Αυριο απολογείται ο γιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία ο Νίκος Σάλιαρης που το βράδυ των Χριστουγέννων έπεσε νεκρός από τα χέρια του γιου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΒΓΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η οικογένεια του, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο από τον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού της Φορτέτσας όπου και θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Ο πόνος για την οικογένεια είναι ανείπωτος και ουδείς ακόμη μπορεί να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που συνέβη επί της οδού Σόλωνος, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με τον 61χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια του γιου του, ο οποίος ήταν και θύτης.

Η οικογένεια πλέον καλείται να φανεί δυνατή καθώς ενώ ο πατέρας είναι νεκρός, ο γιος είναι πλεον αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

Ο 34χρονος το μεσημέρι της Τρίτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπό αστυνομικό κλοιό, για να του ασκηθούν ποινικές διώξεις και με το δεδομένο ότι ο ίδιος αρκετές ώρες νωρίτερα ομολόγησε πως με "κεφαλοκλείδωμα" σκότωσε τον πατέρα του, έχοντας προηγηθεί καβγάς μεταξύ τους.

Λίγη ώρα αργότερα, αποχώρησε από το Δικαστικό Μέγαρο όπου θα επιστρέψει το πρωί της Τετάρτης για να απολογηθεί και με κατηγορία απο τον εισαγγελέα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΩΣ Ο ΓΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ- ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ

Το χρονικό της τραγωδιας

Τραγικές διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει η δολοφονία που σημειώθηκε το βράδυ των Χριστουγέννων στο Ηράκλειο, με έναν 34χρονο να ομολογεί ότι σκότωσε τον 61χρονο πατέρα βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του και τον ίδιο πλέον να είναι αντιμέτωπος με το γράμμα του νόμου.

Οι δύο άντρες γύρω στις 1.30 τα μεσάνυχτα Δευτέρας προς Τρίτη και ενώ βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης διαπληκτίστηκαν έντονα,στο σπίτι του πατέρα.

Τότε ο γιος πιάστηκε στα χέρια με τον πατέρα και με λαβή κεφαλοκλείδωμα, τον «αποτελείωσε», αφού του έκλεισε το στόμα.

Λίγο αργότερα, στο σπίτι έφθασε συγγενικό πρόσωπο που μένει πολύ κοντά στο σπίτι.

Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν τραγικά με την γυναίκα να βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα δράμα που είχε πρωταγωνιστές δικά της πρόσωπα.

Αντίκρισε λοιπόν τον 61χρονο νεκρό στο πάτωμα και τον 34χρονο να βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα. Ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία και ο γιος που δεν είχε ακόμη συνέλθει από το μεθύσι, ομολόγησε την πράξη του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News