default-image

Ξάνθη: Πώς σκότωσε την κόρη του ο 49χρονος παιδοκτόνος;

Ελλάδα
Ξάνθη: Πώς σκότωσε την κόρη του ο 49χρονος παιδοκτόνος;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 18χρονη κοπέλα, που βρήκε το θάνατο από τον πατέρα της την Παρασκευή στην Ξάνθη, πάλεψε για τη ζωή της, όμως δεν τα κατάφερε και ο 49χρονος παιδοκτόνος τελικά, την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια!

Αυτό έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη το Σάββατο, όπου διαπιστώθηκε ότι η άτυχη18χρονη από τη Σμίνθη της Ξάνθης, στραγγαλίστηκε από τον 49χρονο πατέρα, αφού προηγήθηκε πάλη.   

Όπως δήλωσε αμέσως μετά στο xanthi2.gr, από τη νεκροτομή αποσαφηνίστηκε πλήρως η αιτία θανάτου της κοπέλας που είναι ο στραγγαλισμός με τα χέρια. Μάλιστα, όπως σημειώνει από την εξέταση των δύο σορών, προηγήθηκε πάλη μεταξύ του θύματος και του δράστη για πολύ ώρα καθώς βρέθηκαν στο σώμα της κοπέλας εκδορές, μώλωπες και εκχυμώσεις.

Αφού τη στραγγάλισε, ο πατέρας της πήγε και κρεμάστηκε. Τα χέρια του ήταν ματωμένα και δίπλα του βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε ότι σκότωσε την κόρη του επειδή είχε σχέσεις με ένα νεαρό και επέβαινε σε μοτοσικλέτες, κάτι που της είχε απαγορεύσει!

Το άγριο έγκλημα και η αυτοκτονία του πατέρα τους, προκάλεσαν ισχυρό κλονισμό στις τέσσερις παντρεμένες αδελφές της 18χρονης, στις οποίες παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα τους είχε πεθάνει πριν από χρόνια και ο 49χρονος παιδοκτόνος και αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη ότι νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική Αλεξανδρούπολης απ' όπου βγήκε με τριήμερη άδεια, λόγω των εορτών, προκαλώντας τεράστια ερωτήματα για όσους βεβαίωσαν πως ήταν σε θέση να λάβει την άδεια αυτή και να επισκεφθεί την οικογένειά του.

Ο 49χρονος άντρας ήταν Πομάκος της Ξάνθης και παρακολουθούνταν αρκετά χρόνια από τους γιατρούς της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου πάντως θεωρούνταν «ήσυχος» ασθενής, καθώς δεν ήταν ποτέ επιθετικός και συμμορφώνονταν στη φαρμακευτική αγωγή.

Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας, αλλά και της κλινικής, λένε ότι ήταν πολύ προστατευτικός με τις πέντε κόρες του, ειδικά μετά το θάνατο της μητέρας τους.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News