default-image

«Επίτιμος μαθητής» Δημοτικού Σχολείου ο Δήμαρχος Οροπεδίου

Ελλάδα
«Επίτιμος μαθητής» Δημοτικού Σχολείου ο Δήμαρχος Οροπεδίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τίτλος του Επίτιμου Μαθητή του δημοτικού σχολείου Αγ. Γεωργίου απονεμήθηκε στο Δήμαρχο Οροπεδίου Γιάννη Στεφανάκη από τον Διευθυντή του σχολείου Μανόλη Ζερβάκη για την συνεισφορά του Δήμου στην βελτίωση της δημόσιας εκπαίδευσης και ειδικά στο δημοτικό σχολείο Αγίου Γεωργίου.

Στην ετήσια καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του σχολείου, παρουσία δασκάλων, μαθητών, και γονέων απονεμήθηκε  στον Δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη από τον Διευθυντή του σχολείου ο τίτλος του «επίτιμου μαθητή», τον οποίο και αποδέχθηκε με χαρά αλλά και συγκίνηση ο Δήμαρχος Οροπεδίου.

Ο διευθυντής Μανόλης Ζερβάκης ευχόμενος καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε δασκάλους και γονείς ευχαρίστησε δημόσια το Δήμαρχο για τις τεχνικές παρεμβάσεις του Δήμου για την βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης στο σχολείο και συγκεκριμένα: μόνωση του σχολείου, επισκευή κεραμοσκεπής, δημιουργία πέργκολας, τοποθέτηση ψευδοροφής, προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού, αναβάθμιση της θέρμανσης, αντικατάσταση λέβητα κλπ.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης από την πλευρά του ευχόμενος καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θα είναι παρόν … στο παρουσιολόγιο του σχολείου όποτε απαιτηθεί, στο μέτρο των δυνατοτήτων του Δήμου, με στόχο την βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης των μαθητών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News