default-image

Ανοιχτή η αγορά - Χωρίς νερό κάποια καταστήματα στο κέντρο

Κρήτη
Ανοιχτή η αγορά - Χωρίς νερό κάποια καταστήματα στο κέντρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραμονή Χριστουγέννων και σήμερα οι καταστηματάρχες, από τις 11 το πρωί ανοίγουν τις πόρτες τους για να υποδεχτούν κάθε πολίτη που θέλει να κάνει τα ψώνια των γιορτών.

Παρόλο που είναι Κυριακή και μία μέρα πριν τα Χριστούγεννα, το εορταστικό ωράριο «ξυπνά» τους μαγαζάτορες και τους υπενθυμίζει πως μέχρι τις 7 το απόγευμα θα πρέπει να παραμείνουν στο πόστο τους.

Ο καιρός ωστόσο, σήμερα Κυριακή, δεν ευνοεί προκειμένου οι καταναλωτές να κάνουν τη βόλτα τους στο κέντρο και να ψωνίσουν ανενόχλητοι. Η βροχή πέφτει καταρρακτώδης, ενώ ισχυροί είναι και οι άνεμοι, γεγονός που δε βοηθά στις εξορμήσεις των Ηρακλειωτών.

Σε κάθε περίπτωση, όσοι δουλεύουν σε εμπορικά καταστήματα, ελπίζουν να δουν «άσπρη μέρα» στα ταμεία τους.

Υπενθυμίζεται πως την ημέρα των Χριστουγέννων, τα μαγαζιά θα παραμείνουν κλειστά, σύμφωνα με το ωράριο που γνωστοποίησε πριν λίγο καιρό ο Εμπορικός Σύλλογος.

Την ίδια ώρα, κάποια καταστήματα στο κέντρο του Ηρακλείου έχουν μείνει χωρίς νερό, όπως ανέφεραν στο neakriti.gr ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Οι ίδιοι ισχυρίζονται μάλιστα ότι είναι η δεύτερη φορά που μένουν χωρίς νερό μέσα στην εβδομάδα με αποτέλεσμα η δουλειά τους να γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Ιδιαίτερο πρόβλημα με την έλλειψη νερού αντιμετωπίζουν επιχειρηματίες κομμωτηρίων (τα στοιχεία των οποίων έχουμε στη διάθεσή μας). Κάποιοι απ' αυτούς μάλιστα αναγκάζονται να αγοράσουν βυτία με νερό προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους αυτές τις μέρες, που τα ραντεβού είναι ολοένα και περισσότερα.  

Δείτε αναλυτικά το εορταστικό ωράριο για το 2017-2018:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News