default-image

Νεαρός κρατούσε... καλά κρυμμένα τα ναρκωτικά στο σπίτι του

Κρήτη
Νεαρός κρατούσε... καλά κρυμμένα τα ναρκωτικά στο σπίτι του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν και μικρός σε ηλικία, ένας 20χρονος άντρας φαίνεται πως δε δίστασε ούτε τα ναρκωτικά του να κρύβει, αλλά ούτε και να προχωρά σε παράνομες δραστηριότητες με… επίκεντρο τις ουσίες που είχε στην κατοχή του.

Πρόκειται για ένα περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Άγιο Νικόλαο όταν αστυνομικοί έκαναν «ντου» στο σπίτι του νεαρού Έλληνα.

Στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 20χρονου σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 21,5 γραμμαρίων, μικροποσότητα κάνναβης και αυτοσχέδιο τσιγάρο το οποίο περιείχε ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό. Παράλληλα, κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Επιπλέον, σε χώρο που χρησιμοποιούσε ο 20χρονος βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News