default-image

Tαλαιπωρία για τους ταξιδιώτες - δεν αναχωρούν τα πλοία

Κρήτη
Tαλαιπωρία για τους ταξιδιώτες - δεν αναχωρούν τα πλοία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tαλαιπωρία για τους ταξιδιώτες που ήθελαν να κάνουν Χριστούγεννα εκτός Κρήτης καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν.

Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Ηρακλείου ισχύει απαγορευτικό απόπλου μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Έτσι δεν θα μπορέσουν να αναχωρήσουν οι επιβάτες του «Κρήτη 2» και το «Κνωσός Παλάς» με τους επιβάτες να περιμένουν εναγωνίως τις επόμενες ανακοινώσεις του Λιμεναρχείου.  

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΕΠΛΟ ΟΜΙΧΛΗΣ ΣΤΟ ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Προβλήματα και στις πτήσεις

Την ίδια ώρα, αναστάτωση επικράτησε σήμερα και στις πτήσεις, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών. Συγκεκριμένα, αεροσκάφος το οποίο ταξίδευε από Αθήνα προς Κρήτη και επρόκειτο να προσγειωθεί το μεσημέρι στο αεροδρόμιο των Χανιών, άλλαξε… προορισμό, καταλήγοντας τελικά στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

Προσοχή λόγω ομίχλης στο οδικό δίκτυο

Εν τω μεταξύ μπορεί το Οροπέδιο Λασιθίου να μην έχει ντυθεί ακόμη στα «λευκά», αλλά οι «προθέσεις» του καιρού φάνηκαν ήδη από σήμερα αφού η περιοχή άρχισε να τυλίγεται σε ομίχλη και όλοι προετοιμάζονται για τα χιόνια των επόμενων ημερών.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς η κίνηση διεξάγεται με προσοχή και υπό δύσκολες συνθήκες.Μάλιστα οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών συνηθισμένοι από πιο έντονα καιρικά φαινόμενα όπως σφοδρή χιονόπτωση, ομίχλη και καταιγίδες ήδη ετοιμάζονται για τις επόμενες μέρες.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News