Ειδήσεις

Η έκπληξη του Άγιου Βασίλη από την... ταράτσα σχολείου

Με τον πιο ευχάριστο και πρωτότυπο τρόπο ολοκλήρωσε τα μαθήματα της για το 2017 η εκπαιδευτική κοινότητα του 45ου δημοτικού σχολείου

Με τον πιο ευχάριστο και άκρως πρωτότυπο τρόπο  ολοκλήρωσε τα μαθήματα της για το 2017 η εκπαιδευτική κοινότητα του 45ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου.

Τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων έλαμψαν ότανμ έκανε αναπάντεχα την εμφάνιση του ο Άγιος Βασίλης που με την παραδοσιακή του στολή, κατέβηκε από την ταράτσα του σχολείου στον προαύλιο χώρο, άκρως χαμογελαστός και ευδιάθετος, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό μαθητές, δασκάλους αλλά και γονείς που ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών και όχι μόνο, κατάφερε και έκανε την πιο όμορφη έκπληξησήμερα στους μαθητές στη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, με τους μικρούς πρωταγωνιστές να μην κρύβουν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους τόσο για την ανέλπιστη έκπληξη όσο βέβαια και για το γεγονός ότι τα σχολεία κλείνουν για τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σε κλίμα ευφορίας, όλοι αντάλλαξαν τις πιο θερμές ευχές για καλές γιορτές και έδωσαν ραντεβού πλέον να ξαναβρεθούν στα ίδια μέρη το 2018!

Αξίζει να αναφερθεί βέβαια ότι η πρωτοβουλία ο Άγιος Βασίλης να εμφανιστεί από την ταράτσα και όχι από την καμινάδα ή ακόμη και απο κάποια σχολική αίθουσα ανήκει στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που έχει αποδείξει αρκετές φορές ότι τα μέ του Δ.Σ διαθέτουν και πρωτότυπες ιδέες πάντας με γνώμονα να προσφέρουν χαμόγελα και να δημιουργήσουν ακόμη πιο όμροφες παραστάσεις

Από:

Σχόλια