Ειδήσεις

Με 10 τόνους τροφίμων στρώνουν το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Προσφορά αγάπης σε εκατοντάδες οικογένειες που πλήττονται από τη φτώχεια και την ανέχεια από την Αντιπεριφέρεια Χανίων.

Προσφορά αγάπης σε εκατοντάδες οικογένειες που πλήττονται από τη φτώχεια και την ανέχεια αποτελεί η διανομή τροφίμων, ρουχισμού και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης από την Αντιπεριφέρεια Χανίων.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη "έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια απευθυνόμενοι στις εταιρίες και με το Πνευματικό Κέντρο και τις ενορίες… διανέμουμε κάθε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά".  

Εταιρίες τροφίμων προσέφεραν μεγάλο μέρος των προϊόντων που συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας. Το Πνευματικό Κέντρο Χανίων διέθεσε ποσότητες που συγκέντρωσε από την προσφορά πολιτών σε εκδηλώσεις.

"Πρέπει να μαζέψαμε πάνω από 10 τόνους τρόφιμα να τα διανείμουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά" τονίζει ο κ.Βουλγαράκης.

Παράλληλα με τα τρόφιμα που διανεμήθηκαν μέσω των ενοριών σε οικογένειες, η αντιπεριφέρεια Χανίων προσέφερε είδη ρουχισμού στα παιδιά του Ορφανοτροφείου του Αγίου Νεκταρίου και του παραρτήματος του κέντρου προστασίας παιδιών και νέων Κρήτης.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων ενίσχυσε με είδη τροφίμων και το Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

Σχόλια