Ειδήσεις

Έδιναν κουπόνια για το "καλό " του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Μέχρι και η Κοινωνική Υπηρεσία της Κρήτης, "έπεσε" θύμα επιτηδείων που εκμεταλλευόμενοι το όνομα της προσπάθησαν να βγάλουν λεφτά.

Μέχρι και Κοινωνική Υπηρεσία της Κρήτης "έπεσε" θύμα επιτηδείων που προσπάθησαν να βγάλουν λεφτά με ψεύτικα στοιχεία .

Το θέμα μάλιστα κάνει γνωστό το ίδιο η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης  που με ανακοίνωση δηλώνει κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση έχει με την δράση  ατόμων που διακινούν κουπόνια,  ούτε γνωρίζει εάν όντως πρόκειται για την υποστήριξη Κοινωνικού Παντοπωλείου άλλης πόλης ή Δήμου,  ούτε έχει κάνει έρανο με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων αλλά και ούτε θα επιλέξει να υιοθετήσει αυτήν την τακτική μελλοντικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρεθύμνης

Με αφορμή  πληροφορίες που μας παρείχαν συμπολίτες σχετικά με τη διακίνηση κουπονιών εκ μέρους ατόμων που επικαλούνται ότι οι εισπράξεις από την αγορά κουπονιών θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης, στην αρμοδιότητα της οποίας περιήλθε η δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ουδέποτε έχει εκδώσει κουπόνια ούτε έχει κάνει έρανο με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων ούτε θα επιλέξει να υιοθετήσει αυτήν την τακτική μελλοντικά. Δέχεται μόνον προσφορές ευαίσθητων πολιτών και συλλογικοτήτων αλληλεγγύης σε βασικά είδη διαβίωσης  όπως τρόφιμα μακράς διαρκείας κλπ και τα διαθέτει σε δικαιούχους συμπολίτες ή οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ως εκ τούτου, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρεθύμνης ουδεμία σχέση έχει με την δράση των ατόμων που διακινούν τα συγκεκριμένα κουπόνια ούτε γνωρίζει εάν όντως πρόκειται για την υποστήριξη Κοινωνικού Παντοπωλείου άλλης πόλης ή Δήμου.

Από την Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Ρεθύμνης  

Σχόλια