Ειδήσεις

Τροχαίο με αρκετούς τραυματίες κινητοποίησε τις αρχές

«Έτρεχαν και δεν προλάβαιναν» σήμερα οι διασώστες για τη μεταφορά αρκετών τραυματιών, έπειτα από τροχαίο που προκλήθηκε το απόγευμα.

«Έτρεχαν και δεν προλάβαιναν» σήμερα οι διασώστες για τη μεταφορά αρκετών τραυματιών, έπειτα από τροχαίο που προκλήθηκε το απόγευμα σε δρόμο λίγο έξω από το χωριό Μπαδιάς του δήμου Μινώα Πεδιάδος στο νομό Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο τροχαίο ενεπλάκη ένα αυτοκίνητο όπου και επέβαιναν αλλοδαποί ,Βουλγαρικής υπηκοότητας, δύο άντρες και δύο γυναίκες.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και έσπευσε ασθενοφόρο τόσο από το Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου όσο και από το Ηράκλειο.

Κάποιοι εξ αυτών που μεταφέρονταν με αγροτικά οχήματα με προορισμό το Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου, παρελήφθησαν στη διάρκεια της διαδρομής από τα ασθενοφόρα.

Ωστόσο οι γιατροί του Κέντρου έκριναν επιβεβλημένη την μεταφορά τους σε εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπως και τελικά έγινε.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες ένας εκ των τραυματιών φέρει πιο σοβαρά τραύματα χωρίς όμως να κινδυνεύει η υγεία του, ενώ από το Κέντρο Υγείας αναφέρουν ότι παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε τουλάχιστον 4 άτομα.

Σχόλια