Ειδήσεις

Βρήκαν από τι πάσχει ο 5χρονος Δημήτρης

Οι γιατροί ανακάλυψαν από τι πάσχει ο μικρός Δημήτρης, που θα κάνει γιορτές στο σπίτι του πριν υποβληθεί σε εγχείρηση

Πέρασε πολλά ο μικρός Δημήτρης, επιτέλους όμως, μετά από χρόνια αγωνίας και προσπαθειών, έχει γίνει διάγνωση για την ασθένεια την οποία τον ταλαιπωρεί στην τρυφερή ηλία των 5 ετών.

Στο σπίτι του στα Χανιά θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, όπως γνωστοποιεί η μητέρα του Ιωάννα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, πριν ξεκινήσει η δεύτερη φάση της θεραπείας του.

Δείτε τι έγραψε η κ. Ροζάκη:

«Ο Δημήτρης μας, πέρασε πολλά, όλα αυτά τα χρόνια... Ο Δημήτρης μας, επιτέλους έχει διάγνωση..

Είναι το πρώτο περιστατικό και αυτό το γνωρίζουμε σίγουρα πια... Για το κάθε ενδιαφερόμενο που θα ήθελε πραγματικά να μάθει μέσα από τη περιπέτεια του, θα φτιαχτεί βίντεο, αυτό θα πάρει λίγο χρόνο όπως φυσικό είναι...

Αν το δεις στο δρόμο, δεν πρόκειται να υποψιαστείς τίποτα, μιας που σωματικά και σε ύψος, ο Δημήτρης μας, είναι όπως κάθε παιδί.. Η αποκάλυψη γίνεται σηκώνοντας την μπλούζα του κ κοιτώντας τη κοιλιά του, εκεί μπορείς να διακρίνεις, ότι κάτι έχει. Αυτό και μόνο (ύψος, βάρος) θα έπρεπε να σε βάλει σε σιγουριά, ότι τίποτα γαστρεντερολογικό δεν έχει το παιδί.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 56ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΑΙ ΤΗ ΖΩΗ

Όταν ο ασθενής σου δείχνει ακριβώς που πονά και ακριβώς τι αισθάνεται πρέπει να δώσεις σημασία, το οφείλεις..

Επίσης η καλή θέληση γιατρών, που ΔΕΝ είναι με ειδικότητα στο παιδί, καλό θα ήταν να μην δίνουν διαγνώσεις, που ενδεχομένως να φέρουν αμφιταλαντεύσεις στους παιδίατρους στα επόμενα επεισόδια ενός παιδιού που δεν έχει σωστή διάγνωση.

Ο Δημήτρης μας λοιπόν έχει περιπλανώμενο ελεύθερο σπλήνα, με χρονιά συστροφή στομάχου που κατά διαστήματα προκαλεί οξύ επεισόδια και επειδή προκαλούνται αυτά τα οξύ επεισόδια κρίνεται λαπαροσκοπικού χειρουργείου. Εκτός από αυτό ο Δημήτρης έχει λεμφαδενοπαθεια στομάχου χωρίς παθογένεια, κάτι που πρέπει να παρακολουθούμε σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Χρειάζεται χειρουργείο, αλλά λαπαροσκοπικά.

Ψάχνοντας ως όφειλα όλα αυτά που άκουσα, επειδή στη ζωή μου δεν τα είχα ξανακούσει, βρήκα με δυσκολία κάποια πράγματα στο ίντερνετ.

Ο Δημήτρης μας, αυτό το διαστημα είχε τρεις αναισθησίες όπου ο οργανισμός εξαντλήθηκε και χρειάζεται ανάπαυση και ξεκούραση για το επόμενο βήμα. Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά θα κάνουμε στο σπίτι μας, θα είμαστε Χανιά, την Κυριακή το βράδυ φθάνουμε. Με το ΝΕΟ ΕΤΟΣ ο Δημήτρης μας, θα υποβληθεί στο χειρουργείο που θα του αλλάξει την καθημερινότητα και τον καθημερινό πόνο στο στη κοιλιά…

Έναν έναν σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, και λίγο είναι, που πλέον ο Δημήτρης μας, έχει διάγνωση και μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε, αν και πολύ πολύ σπάνιο περιστατικό…

Σε ευχαριστούμε κόσμε…».

Δείτε την ανάρτηση της μητέρας:

Σχόλια