Ειδήσεις

Τραγωδία: Οδηγός στη Γλυφάδα κάηκε μέσα στο όχημά του

Απανθρακωμένο βρέθηκε άγνωστο άτομο μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο, σήμερα, στις 15:15, στη συμβολή των οδών Παλμύρας και Ζέππου, στη Γλυφάδα.

Στο σημείο μετέβησαν πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς του αυτοκινήτου και οι πυροσβέστες βρήκαν το νεκρό άτομο στη θέση του οδηγού.

Όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στο σημείο.

Μέχρι πριν από λίγο δεν είχε διευκρινιστεί εάν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα. Για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος διενεργείται έρευνα από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, ενώ ενημερώνετια και η αστυνομία.

Σύμφωνα με το protothema.gr, αυτόπτης μάρτυρας, γείτονας του 82χρονου που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο Fiat Punto, δήλωσε ότι είδε τον άντρα να καίγεται για κλάσματα του δευτερολέπτου μέσα στο αυτοκίνητό του.

Μετά τον έχασε από το οπτικό του πεδίο καθώς το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες.

Πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν ότι βρέθηκε σημείωμα του 82χρονου αυτόχειρα με το οποίο ο άντρας εξηγούσε την πράξη του την οποία απέδιδε στο γεγονός ότι ασθενούσε με επιθετική μορφή καρκίνου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άντρας λούστηκε με εύφλεκτο υλικό και στη συνέχεια έριξε και μέσα στο αυτοκίνητο πριν ανάψει τη φωτιά.

Σχόλια