Ειδήσεις

Δύο μήνες μετά το καρτέρι θανάτου ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Τον ξυλοκόπησαν άγρια νεαροί όταν γύριζε με έναν φίλο του στο σπίτι, αλλά η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Δύο μήνες μετά καρτέρι θανάτου που στήθηκε στον 30χρονο φοιτητή στο Ρέθυμνο, τον οποίο ξυλοκόπησαν άγρια νεαροί όταν γύριζε με έναν φίλο του στο σπίτι, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Όπως ανακοινώθηκε ταυτοποιήθηκαν οι τρεις Γάλλοι - ένας 23χρονος και δύο 20χρονοι - ως δράστες της επίθεσης που έγινε στις 17 Οκτωβρίου του 2017 στο Ρέθυμνο και την πρόκληση σωματικών βλαβών.

Για τον άγριο ξυλοδαρμό του ο 30χρονος είχε μιλήσει στο ραδιόφωνο 24/7 αναφέροντας «Μας επιτέθηκαν τρεις νεαροί γύρω στα 20, παιδιά που φαίνονταν καθημερινά, τελείως φυσιολογικά» αναφέρει ο άνδρας και προσθέτει: «Μας επιτέθηκαν με μπουνιές στο πρόσωπο. Με έριξαν σε σκαλιά και πέφτοντας κάτω συνέχισαν να με γρονθοκοπούν και να με κλοτσούν ανελέητα» σημείωσε και πρόσθεσε: «Απέφυγα τον πρώτο και ήρθε κατευθείαν πάνω μου ο δεύτερος και με έριξε στα σκαλιά».

Οι δράστες προκάλεσαν σωματικές βλάβες στους δύο άνδρες, στη συνέχεια διέφυγαν και παραμένουν ασύλληπτοι. Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση έγινε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης σε  συνεργασία με  αστυνομικούς της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας/Τμήμα SIRENE μετά την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων.Η σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Σχόλια