default-image

Δύο μήνες μετά το καρτέρι θανάτου ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Κρήτη
Δύο μήνες μετά το καρτέρι θανάτου ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο μήνες μετά καρτέρι θανάτου που στήθηκε στον 30χρονο φοιτητή στο Ρέθυμνο, τον οποίο ξυλοκόπησαν άγρια νεαροί όταν γύριζε με έναν φίλο του στο σπίτι, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Όπως ανακοινώθηκε ταυτοποιήθηκαν οι τρεις Γάλλοι - ένας 23χρονος και δύο 20χρονοι - ως δράστες της επίθεσης που έγινε στις 17 Οκτωβρίου του 2017 στο Ρέθυμνο και την πρόκληση σωματικών βλαβών.

Για τον άγριο ξυλοδαρμό του ο 30χρονος είχε μιλήσει στο ραδιόφωνο 24/7 αναφέροντας «Μας επιτέθηκαν τρεις νεαροί γύρω στα 20, παιδιά που φαίνονταν καθημερινά, τελείως φυσιολογικά» αναφέρει ο άνδρας και προσθέτει: «Μας επιτέθηκαν με μπουνιές στο πρόσωπο. Με έριξαν σε σκαλιά και πέφτοντας κάτω συνέχισαν να με γρονθοκοπούν και να με κλοτσούν ανελέητα» σημείωσε και πρόσθεσε: «Απέφυγα τον πρώτο και ήρθε κατευθείαν πάνω μου ο δεύτερος και με έριξε στα σκαλιά».

Οι δράστες προκάλεσαν σωματικές βλάβες στους δύο άνδρες, στη συνέχεια διέφυγαν και παραμένουν ασύλληπτοι. Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση έγινε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης σε  συνεργασία με  αστυνομικούς της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας/Τμήμα SIRENE μετά την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων.Η σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News