default-image

Μελβούρνη: 32χρονος παρέσυρε 19 πεζούς, κινδυνεύει παιδί

Κόσμος
Μελβούρνη: 32χρονος παρέσυρε 19 πεζούς, κινδυνεύει παιδί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας 32χρονος άνδρας με καταγωγή από το Αφγανιστάν είναι σύμφωνα με την αστυνομία ο οδηγός του λευκού οχήματος που το πρωί της Πέμπτης (ώρα Ελλάδος) παρέσυρε και τραυμάτισε 19 - σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό - ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους και ένα μικρό παιδί που νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Όπως διευκρίνισε ο επικεφαλής της αστυνομίας της Μελβούρνης Σέιν Πάτον δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

Προσοχή σκληρές εικόνες:

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΖΟΥΣ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

32χρονος με ψυχολογικά προβλημάτα ο δράστης

Σύμφωνα με τον ίδιο ο 32χρονος ήταν γνωστός στην αστυνομία καθώς είχε ιστορικό χρήσης ναρκωτικών και ψυχολογικών προβλημάτων.

Ο Πάτον ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην μιλούν για πράξη «μοναχικού λύκου». «Είναι ένα τρομακτικό περιστατικό με ένα άτομο να οδηγεί το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς. Είναι ένα έγκλημα και θα το ερευνήσουμε. Όπως είπε τα βασικά σημεία που εξετάζουμε σχετίζονται με το ψυχολογικό του παρελθόν και τη χρήση ναρκωτικών» είπε ξεκαθαρίζοντας σε επόμενη ερώτηση ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν τον 32χρονο με τρομοκρατία.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News