default-image

Ημέρα Κυπέλλου για ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη

Ποδόσφαιρο
Ημέρα Κυπέλλου για ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη «μάχη» του κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται σήμερα (15:00, Cosmote sport 1), με το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο για την φάση των «16».

Η ομάδα του Ηρακλείου θα προσπαθήσει στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο «Γεντί Κουλέ».

Παρά τις σημαντικές απουσίες υπάρχει αποφασιστικότητα και πίστη, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός αγώνα με ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες σε γήπεδο της Αθήνα, όμως ο Νίκος Παπαδόπουλος ήξερε με την αναχώρηση της αποστολής ποιοι παίκτες είναι διαθέσιμοι και ποιοι όχι.

Στους τραυματίες προστέθηκε ο διεθνής με την Ιορδανία Άγγελος Χαντί και ο Μανόλης Σιώπης, που κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ. Οι Λεάλ, Ορτέγκα και Κοιλιάρας που είχαν κάποιες πιθανότητες δεν ξεπέρασαν τους μυϊκούς τραυματισμούς, ενώ υπάρχουν και οι γνωστοί απόντες Μάρτος, Περογαμβράκης, Οικονόμου και Μονιάκης.

Ακόμη, ο Νίκος Παπαδόπουλος άφησε εκτός αποστολής τον Γιώργο Στρέζο, προκειμένου να ξεκουραστεί, καθώς εδώ και μερικές εβδομάδες έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Άλλωστε, φαίνεται ότι ο προπονητής του ΟΦΗ έχει αποφασίσει σ' αυτό το παιχνίδι να δώσει την ευκαιρία στον Γιάννη Δερμιτζάκη.  

Αναλυτικά στην αποστολή μετέχουν οι Δερμιτζάκης, Παναγιώτου, Φαζός, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Ρούσσος, Νάστος, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης,Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Μάνος, Ογκμποε, Κουσκουνάς και Κουτσιανικούλης.

Μετά τον αγώνα της Νέας Σμύρνης, ξεκινά η άδεια των Χριστουγέννων για τους ποδοσφαιριστές και καθένας θα ταξιδέψει για την ιδιαίτερη πατρίδα του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News