Ειδήσεις

Γεννητούρια για τον Κωστή Χατζηδάκη - Η τρυφερή ανάρτηση!

Συμβαίνουν και αυτά! Πάνω στην ψηφοφορία του κρατικού προϋπολογισμού έπεσαν τα γεννητούρια για τη σύζυγο του Κωστή Χατζηδάκη!

Ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της Ν.Δ. ενώ βρισκόταν στη Βουλή, όπου και ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση και ψήφιση του προϋπολογισμού, δέχτηκε κλήση από το μαιευτήριο να σπεύσει στην αίθουσα τοκετών καθώς γεννάει - όπως του είπαν - η σύζυγός του.

Για το λόγο αυτό μάλιστα, σε μια μικρή αλλά εύλογη παράκαμψη της τυπικής διαδικασίας, ο Κωστής Χατζηδάκης προηγήθηκε του σχετικού ονομαστικού καταλόγου της Ολομέλειας και ψήφισε πρώτος για τον κρατικό προϋπολογισμό.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας καταψήφισε τον προϋπολογισμό, αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τού φώναξαν «με το καλό».

Πριν από λίγη ώρα ο βουλευτής ανακοίνωσε τη γέννησή του παιδιού του με ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και μία φωτογραφία που τη συνοδεύει λεζάντα η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: Είναι βραδινός τύπος! Μας έκανε νάζια ένα 24ωρο, αλλά ο μικρός Χατζηδάκης είναι μαζί μας! Γεννήθηκε στις 20.50' στο Αρεταίειο.

Δείτε τη δημοσίευση:

ΜΠ.Σ.

Σχόλια